Hocam öncelikle böyle birşey düşünerek bir proje haline getirmenizden ötürü sizi tebrik ederim.
Eğer projeniz ile ilgili eleştirilere açıksanız size bir kaç eleştiride bulunacağım bu proje ile ilgili olarak.
Yanıtınızı bekliyorum.
Her zaman eleştrilere açığım eleştiriler bazen geliştirmeye yönelik oluyor benim açımdan en azından öyle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:36:25 -->-> Daha önceki mesaj 09:34:10 --
Nereye Ödeme Yapıyoruz Hocam, Destek Olmak İsterim?
http://www.fongogo.com/p/araca-enteg...venlik-koltugu
Bu siteden bağış yapabiliyorsunuz online ödeme sağlayan bir site ordaki havuzda birikiyor. İstenilen rakama ulaşınca tarafıma aktarılacak ulaşılmazsa zaten geri ödeme yapılacak tarafınıza bunu da buradan tüm arkadaşlara duyurayım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:45:11 -->-> Daha önceki mesaj 09:36:25 --
evet projeniz güzel ve destek olunabilir proje. ama keşke bu şekilde dilenci gibi (tabir kötü ama lütfen kızmayın bana niyetim iyi) para istemeseniz projenize ve düşüncenize yazık etmeyin bence..
bana çok abest geldi
başarılar
Bakın efendim önce halkın beğenisine sundum sonrasında durumunuz varsa bağış yapmalarını daha yeni dün geceki düzenlemeyle yaptım. Dilencilik olsaydı amacım ikide bir Allah rızası için derdim ve Konunun başında belirtirdim yada HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN dışarı çıkar yapardım. Tahminen 3-5 güne toplanırdı. Niyetinizin iyiliğinden bahsetmişsiniz ya. Kendinizle baş başa bırakıyorum sizi.Yinede vakit ayırıp projemi incelediğin için teşekkür ederim.