Hocam bir kaç sorum olacak izninizle.
Sitemizi açtık. Temel seo ayarlarını yaptık. 3-4 günde bir özgün konu giriyoruz. konu webmaster tools'tan dizine gönderdikten sonra pingleme yapıyoruz ve imleme. Daha sonra backlink ve imleme yapıyoruz vs bu şekilde devam ediyor diyelim.
Bu şekilde 30 gönderi'de günlük 2K hit yakaladım tamamen organik.
1-Uzun süre içerik girmezsem hitlerde çok fazla düşüş olur mu?
2-İçerik girip, backlink imleme pingleme yapmazsam sıkıntı olur mu?
3-Şuan günlük 25 hiti 30 konu ile alıyorum. Sitemin içeriğiyle alakalı başka sitelerden bot ile konu çeksem bu konularımın üzerine iyi mi olur kötü mü olur? (örnek; günlük 10 konu çektireceğim botla)
4-Tema değiştirsem bu hitlerde düşüş olur mu? (şuan kullandığım tema görsel olarak çok kötü ama seo uyumlu. Başka bir tema ile değiştirsem sıkıntı olur mu?)
5- Forumda satılan 50 wiki backlink , 50 forum backlink, 50 ziyaretçi defteri backlink gibi çalışmalara nasıl bakıyorsunuz? nasıl sitelere bu çalışmaları önerirsiniz?
6- Site dışı seo için sizce en önemlisi nedir? ve neden? (aynı kategorideki sitelerden backlink almak, sitelere tanıtım yazısı, forumlara & sözlüklere tanıtım yazısı, yorum backlink, vs)
7- w4rez temaların seo açısından olumsuz bir tarafı var mıdır? (w4rez tema kullanımını etik bulmuyorum. Ama böyle bir algı var. Bu doğrudur mudur? sadece seo açısından soruyorum)
8- Mesela, tarak kelimesi için site dışı seo çalışması yaptırdık. Ayrıca x siteye tanıtım yazısı yazdırdık. Sonuç olumlu ve tarak kelimesinde ilk 3 sırada çıktık diyelim. makas kelimesi için de aynı siteden tanıtım yazısı alsak bu doğru bir davranış olur mu? Yoksa başka y sitesinden mi tanıtım yazısı almalıyız?
9-Önerebileceğiniz ücretli/ücretsiz mükemmel seo uyunlu bir tema var mı?
10- Free backlink siteleri var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biraz çok sorum var ama benimle aynı cevapları bekleyen bir çok kişi vardır diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.