uzun zamandır vbulletin sistemlerle uğraşmıyordum. bir host temin edip 3.8.x lisans sürümünü kurmaya çalıştım customer memberi kabul etmedi, ayrıyetten install sayfasında hata kodları aldım son sürümden bir alt sürüme devam ederek 3 sürüm denedim ve hepsinde aynı sorunu aldım.
aldığım hatalar aşağıdaki şekilde
https://i.hizliresim.com/6R9Pyk.png Strict Standards: Non-static method vB_Shutdown::init() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/cugarasi/public_html/includes/class_core.php on line 2555
Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::init() should not be called statically in /home/cugarasi/public_html/install/init.php on line 212
Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::fetch_hook() should not be called statically in /home/cugarasi/public_html/includes/adminfunctions.php on line 399
Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::init() should not be called statically in /home/cugarasi/public_html/includes/class_hook.php on line 118
host sağlayıcımla irtibata geçtim lisanslı değildir şeklinde dönüş yaptı. localhosta kurduğumda sorun yok. sonrasında vb id bilgilerimi verdim lisanslığına kontrol edin inanmıyorsunuz madem
sonrasında bana dönüş şekilleri
Alıntı
Merhaba
Son sürüm PHP kullandığımız için vbulletin de son sürüm kurmanız gerekiyor.
İyi Çalışmalar
şeklinde oldu. böyle bir şey bir şey olabilirmi?