Site adresi: PM (kadin**.com)
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 100TL - Hemen al 1500TL

Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın, Moda, Saglık, Cinsellik, Makeover, Astroloji, Diyet, Spor, Fallar (tarot, gunluk burc, iskambil, renk, zar, kahve), Hesaplayıcılar ( Gebelik, kalori, ovulasyon, bebek cinsiyet, bmi, ası takvimi) Ruya tabirleri (A-Z) ,mutfak, aile ve dahası...

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet(wp-lisanslı tema)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Burclar gunluk olarak otomatik cekiliyor ve site ustunden gosteriliyor (iframe degil)

Makeover, kullanıcıların fotograflarını yukleyip, fotograflarının ustunde sac, makyaj denemeleri yapmalarına yarayan bir uygulamadır.

Fallar, hesaplayıcılar v.b. uygulamalar jquery kullanılarak yapılmıstır.

Tema lisansı themeforest den alınmıstır, esnek altyapıya sahiptir.indirme linki verilecektir.

Yazılar
Tüm (3.848) | Yayınlanmış (2.781) | Taslak (1.067)

Site acılalı bir kac gun oldu, daha once .tr uzantılı domainimdeydi ve uzun zamandır hic ilgilenemedgim halde gunde min.200 tekil ziyaretci geliyordu. Bu domainin cok daha fazla ziyaretci cekecegini dusunuyorum fakat ilgilenmeye vaktim yok ve .tr uzantılı domaindeyken siteyi satamadıgım icin tasımayı uygun gordum (diger domaini guncellemedim, dileyenler onu da bir sure sonra alabilir)