corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartı olan biri neden benden VCC alsın zaten ben bunları kastetmiyorum ki. Ben bu teklifi kredi kartı olmayan kişiler için yazdım.

Teklifim ile düşünen kişiler zaten benimle iletişime geçer. Kredi kartı bilgilerini godaddy üzerinde kullanmak istemeyenlerde olabiliyor Godaddy otomatik yenileme ücretini karttan çekebiliyor.

Ayrıca 1,99$ 'lık kodu 1 hesapta 1 sefer kullanabiliyorsunuz başka bir domain almak için başka bir kod bulup deneseniz bile karttan çekim yapmıyor.

Arada belirli bir süre geçmesi gerekiyor bu yüzden bilgi almak yerine burada kredi kartı olsa bile domain ihtiyacı olanlara enayi demenizi çok yanlış buluyorum

Kişilerin tercihlerine düşündüklerine saygı duymalısınız. Aklınızı kurcalayan sorular olursa PM atın. Saygılar.
mesajımı yanlış anlamışsınız, domaine ihtiyacı olanlara enayi demiyorum. birden fazla kredi kartım var, sanal kartlarım var, dolayısıyla benim gibiler için sizden domain almak enayilik olur. Ayrıca eğer siz öyle olmasını tercih etmediyseniz godaddy otomatik çekim yapmıyor. Benim durumumdaki hiç kimse bir sıkıntı olmadıkça sizden domain almayacaktır, dolayısıyla yine yanlış algılamışsınız kimseyi yönlendirmiyor, tercihlerine karışmıyorum. Godaddy Promosyon Kodları konusunda .COM domainlerde yenileme için indirim kodu arıyorum.

saygılar