[QUOTE=fkforex;1068994522]http://fkforex.com/aud-usd-signal-05052014/ ilk sinyal gecen haftaki aud usd sinyali isleme girenler ve uzun stop kullananlar suan zaten islemde onlar icin TASI anlaminda
isleme girip stop u kisa tutup stop yiyenler ve isleme girmeyen-kaciranlar icin yeni sinyal

sayin mpower eger sinyal gunluk grafiklerden olursa gun sonunda ki kapanisa gore aciyorum yani tr saati ile 23:50 ile 00:15 arasi paylasiyorum h4 lerde de 12 16 20 24:00 te bazen de 04 te son zamanlardaki sinyaller genelde gunlukten geldi
ama bununla beraber illa paylastim anda acican diye bisey yok sinyali gordugun zaman kendin degerlendirip duruma gore girebilirsin mesela aud usd sinyalinde ilk sinyali verdikten sonra 40 pips asalara sarkti sonra tekrar toparladi hatta bazen malum stop yiyip tekrar bekledigimiz yonde hareket ettigi oluyo ayni sekilde gbp nzd 90 pips asa sarkarak stop noktasina 10 pips kadar yaklasti ve dondu. Bunlar kaciranlar icin avantaj olabilir ama bazende direk basar hedefe gider ozamanda kacirmis olursun kismet