Hocam godaddy çok fazla kupon kullandım bahanesi ile 60 adet domainimi kilitledi dns lerini kendi dnslerine değiştirdi ve şuan dns değişiklşiği yapamadıgım için sitelerim çalısmıyor. 500 dolar ödeyip 24 saat içerisinde domainleri baska bir firmaya transfer edebiliceğimi söyledi. Bu durumun cok saçma oldugunu godaddy e bildirdimse de kararlarındna vaz geçmediler ve ben de lanet olsun deyip 500 doları ödeyip domainleri kurtaracağım. Şİmdi uygun bir firma arıyorum
İlk defa sizden duyuyorum böyle bir olayı. Godaddy'i cazip yapan şey zaten kayıt esnasında kupon verip uygun domain alımına izin vermesi.
Farklı hesaplardan mı alım yaptınız yoksa tek hesaptan mı? Muhakkak kural ihlali bir durum olmalı bu davranışı sergilemeleri için.
Eğer herşey kuralına uygunsa saçma sapan bir işlem gerçekleştirmişler geçmiş olsun.
Transfer konusunda önceliğim name.com olurdu şahsen benim. Ya da resellerclubdan da kendi resellerinizi alabilir ve oraya transfer edebilirsiniz. Başta biraz karışık geliyor resellerclub ancak yönetimi sizde olur en azından.