CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle, aslında diğer mesajlarımda da üstü kapalı olsa da bundan bahsettim. Şu an proje ile ilgili fikirler çok ham olduğundan bu konuyu açtım. Yani burada sizlerin yazacağı her bir mesaj işleyişi şekillendirecek.

Kitabı bölüm bölüm yapıp, tamamen sıfırdan başlayacak kişilere de daha önce elde ettiğim ve kazandığım yöntemleri aktarmayı düşünüyorum. Bu noktaya gelmeden önce de çok uzun süredir devamlı ve sürekliliği arz eden şekilde AdSense kazancım oldu. Onları da paylaşıp, o konu üzerinden de gitmek isteyenleri ve işin ucunda bu noktaya nasıl gelineceğini de anlatmayı planlıyorum.

Yine dediğim gibi bir VIP forum olayı olacak. Dışarıya kesinlikle kapalı, sadece kitabı alan kişiler bu üyelikten yararlanacak. Kitap kadar faydalı bir sistem olacak aslında. Belki de ileride 2. bir kitap yerine, o site üzerinden konu konu paylaşıp, yeni kategorilerden gitme gibi bir durum da söz konusu olabilir.

Özetle ben çekirdek bir kitle ile bu fikri, yöntemleri paylaşıp; uzun vadede hem adsense konusunda çevremde kendim gibi arkadaşlarım olsun istiyorum, hem de sektöre bir şeyler kazandırmak. Çalışacağım ve yöntemin, kitabın satılacağı kişileri de özenle seçeceğimden kuşkunuz olmasın. Dediğim gibi, tema kurmayı; eklenti yüklemeyi bilmeyen arkadaşlara yönelik bir şey olmayacak. Kafamdaki ilk aşamalı plan bu.
Bu şekilde yaparsanız çok iyi olur bencede fakat ben alır mıyım bilmiyorum. Şayet bir zamanlar çok para harcamıştım kitaplara pek bir faydasını görmediğim için fobi oluştu.