Herkese merhaba,

Öncelikle belirtmeliyim ki, bu bir satış konusu değil; ön araştırma konusudur. Her türlü gelebilecek eleştiriye açığım ve eleştirileriniz etik olduğu müddetçe de seve seve yanıtlarım.

İlk olarak bu konuyu okumanızı rica edeceğim: https://www.r10.net/google-adsense/12...-kazanmak.html

4 ay önce bu konuyu açtığımda aylık 1.000 tl'ye yakın ve daha sonra üzerine çıkan bir Adsense kazancı elde etmiştim.

4 ay içerisinde bu rakamı yeni yöntemler ilave ederek 2.5 katına yani aylık 2.500 tl'ye çıkarttım.

Hatta geçtiğimiz ay neredeyse 3.000 tl oldu ve bu yöntemi deneme-yanılma ile birlikte, yeni stratejiler ilave ederek geliştiriyorum. Hedefim ayda 5.000 tl'yi bu şekilde oluşturabilmek.

Velhasıl, o konuyu okuduysanız orada da belirttiğim üzere:

Alıntı
Bazı insanlar kazandığı ufak ücretleri ve yöntemlerini e-book'lar vs ler ya da ücretli danışmanlıklarla pazarlayabiliyor.
Ben bildiklerimi ve tecrübelerimi Sizlerle paylaşmak istedim.
Dedim. Hala da sözümün arkasındayım. Sizlerle paylaştığım yöntemleri büyük bir mutlulukla, hiçbir karşılık beklemeden yayınladım. Direkt o zaman da kitaplaştırıp yayınlayabilirdim.

Ben bunu iyi niyet gözeterek yapmadım ama duyduğum ve bazı arkadaşların da bana ilettiğine göre forumda el altından birkaç kişi bu yöntemi kendi yöntemleriymiş, sanki bunu onlar bulmuş (ben bu yöntemi bulduğumu iddia etmiyorum ama en azından bundan rant sağlamakla, böylesine çirkinlik yapmakla uğraşmasalardı) gibi lanse ediyorlarmış.

Ve çok fahiş fiyatlara, sadece 3-5 saatlik danışmanlık desteği ile inanılmaz rakamlar alarak insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorlarmış. (Başta benim iyi niyetimi)

Gel gelelim, ben bu bahsettiğim stratejileri sürekli konuda ücretsiz olarak eklemiştim, eklemeye de devam edecektim ama böylesine bir uyanıklığa karşı da kendim önlem almak istedim.

Amacım kitap 29 lira olsun, çerez gibi satsın, konunun aynısını gidip e-book yapıyım insanların üzerinden para kazanayım değil.

Benim amacım dediğim gibi, iyi niyetimi daha fazla kullandırmamak ve gerçekten bu sektörden kazanç elde etmek isteyen kişilere, yeni ve özel stratejilerimi vermek.

Bunu da sağlarken belirli araştırmalar yapıyorum, kitap başlangıç bilgilerini de içerecek 3-4 bölümden oluşacak, ileri seviye notlar da içerisinde yer alacak. Az satsın ama kaliteli kişilerde olsun ve yöntem ayağa düşmesin istiyorum. Bu nedenle fiyat belirleme hususunda da fikir önerilerine açığım.

Ben kimseye bu kitabı okuduktan sonra para basacaksınız demiyorum. Size site kurmuyorum, domain almıyorum, entry yazmıyorum. Sadece gerçekten de balık tutmak isteyenlere, balığı değil; yöntemi ve avlanmayı öğretiyorum. Sitenizi kurdum, oturduğun yerden para kazanacaksın demiyorum. Yöntemi en önemli ayrıntılarıyla ve güncellemeleriyle size öğreteceğim. Siz uygulayacak ve gerçekten ilgilenecek, akabinde de emeğinizin karşılığını alacaksınız.

Uzun lafın kısası, ben bu işi yapmayı düşünüyorum. Önümüzdeki aylarda kitabı e-book olarak çıkartıp; PC'ye özel lisanslama ile birlikte satışa sunacağım. Daha sonra fiziki olarak kitap basılır mı onu bilemiyorum şu an için.

Bunun yanı sıra bir de kapalı, vip forum kurmayı planlıyorum. Kitabı alan arkadaşlar ile irtibat kuralım, fikir alışverişi yapalım, ortak payda da kazanç havuzu gibi bir şey oluşturalım istiyorum.

Herkes kendisine özel, sektörüne göre bir miktar sermaye koymalı bu işe. Reklam vs. için (100 tl olur, 200 olur, 50 tl olur.) bütçenize göre bu değişir, onları da nasıl değerlendirmeniz gerektiğini anlatacağım kitapta.

Fikirlerinizi paylaşır ve anketi değerlendirirseniz sevinirim.

Ankete sadece fiyatları yazdım, aklıma ilk gelen taban fiyatı 99 tl. Onun altında yazmayı düşünmüyorum. Anket size saçma da gelebilir ama bana gerçekten de önemli fikir sağlayacaktır. Genel alıcı vizyonunu görmek adına diğer fiyatları da ekledim. Muhtemelen en düşük fiyat ağırlıklı bir oylama olur ama dediğim gibi açık olarak görmek lazım bunu.

Kitabı almam diyenler de olacaktır, nedenlerini konu altında lütfen paylaşırsanız sevinirim.