Zaten bitmiş. Yoksa sonunu alan sen misin? Tek kalan ya da kutusu olmayan bir ürün olabilir. Aradaki fark bu tür nedenlerden oluyor. İst. bilişimden pc almıştım. Zaten bilindik ve güvenilir bir firma. Teşhir ürünü vs yolladığını biliyorum. Benim aldığım pc de şüphelerime göre öyleydi ama arada bayağı bi fiyat farkı vardı sesimi çıkarmadıydım
Serbest piyasa. Bize düşen araştırıp en ucuzunu almak sanırım
Saat de güzelmiş. Çok beğendim. Geçen gün ben de casio'nun farklı bir saatini aldım.
Daha önce hiç Casio kullanmadım. Kullananlar yazabilir mi? Sizce nasıl bir marka, kaliteli mi?
Benim kendi saatim yani seneledir kullandığım sattimin pili bitti geçen saatçiye götürdüm, adam saate bayıldı. Böyle saat pek gelmez bize dedi. Kasası ve içi fln çok kaliteliymiş. Senerlerdir durur bende hiç bozulmadı İtalyan marka bi saat ama sıkılmıştım. Yeni saat bakarken Casio buldum aldım ama çok ucuz olunca merak ettim acaba kalitesi nasıl diye. Hiçbir fikrim yok. İnş. saatçim onu da onaylar
Arkadaşlar bir saat buldum, fiyatı internette 200'den 800'e kadar çıkıyor farkını anlayamadım? Biri çakma desem 800 liralık saatin çakması 50 lira olur. Anlam veremedim.
Saat :
Casio EFR-513SP-1AVDF Burda 210 LİRA Burda ve bi kaç yerde 600-800 Lira