Arkadaşlar herkes kendin yönet başkasıyla uğraşma demiş gibi geldi bana ancak bir şey soracağım size.

2 sene önce yeniden pazarlama çıkmasına rağmen adwords hesabını kendi yönetip hala bilmeyen bir sürü insan var.

Çilingir olup hala mobile reklam vermeyen ya da benzer sektörlerde firmalar var.

Eticaret ya da üyelik kaydır rezervasyon gibi hedeflemeleri olduğu halde adwordste dönüşüm izleme kullanmadığı için yatırdığı paraya ne kadar dönüşüm aldığını bilmeyen ya da daha fazla para harcasa daha çok dönüşüm alacağını bilmeyen firmalar var.

Eticaret sitesi olup ürün listelemeyi kullanmayanlar var.

Bi kaç madde daha çıkabilir. Danışman kişinin sadece işi adwords olduğu için bu yenilikleri takip etmek zorundadır. Yada başka hesaplarda yaşadığı tecrübelerden sizinde faydalanmanızı sağlar.

Danışmanlar sizi kazıklamak paranızı almak için belli alanlarda uzmanlaşmış kişiler o alanda tecrübeli oldukları için para alırlar.
Adwords yönetimini iddaa ediyorum 14-15 yasında cocuk kimse öğretmeden dökümanlara bakarak canlı destekten yardım alarak yapabilir. Reklam oluşturup yayınlayabilir para yatırabilir. Bilgisayar bilmesine bile gerek yok. Facebook kullanabilen internetten alışveriş yapmış herkes yapabilir.

Eğer ki 5000 TL üzeri harcayan ve hala kendi yöneten varsa hesabını bence kesinlikle bir danışmanla çalışın hatta gelin benim müşterim olun