MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazdıkalrınızın farkındayım. Zaten bu geri dönüşler sayesinde, yorum alan sayfalar güncelliğini koruyor ve üst sıralarda yer alıyor. Benim asıl demek istediğim,, bu yöntemi sıralama almak için kullanan olmuş mu ?

Yoksa bir çok alternatif seo taktiğinin varlığına inanıyorum ben. imkanım olsa bende birşey denemek istiyorum. ve Fikrim Bu.

Var olan bir siteye Aşırı footer almak zararlı evet. Peki Siteyi daha açmadan 1 ay öncesinde Footer link alıp, 1 ay sonra siteyi açsak ve footer linkler de dursa, Sıralaması Nasıl olur acaba ? Bunu merak ediyorum ancak yeteri kadar Kaynağım yok deneyemiyorum
@MimariuS hocam o linki zaten düşünülebileceğini göstermek için vermiştim
Konuda anlatılanda sevgili osmanbeyin konusunda anlatılan konu. Eğer bir botun ziyaret politikası varsa ve çok fazla sayfası sürekli güncelleniyorsa botun ziyaret hesaplaması değişiyor. google botun çok fazla ziyaret ettiği sitelerin başarısıda ortada. Osmanbey hocam düşünmüş zaten. Tbr ediyorum ve sonuçları bende merak ediyorum. @MimariuS hocam bir yanlışımız olduysa afola. Çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Hoşcakal.