CennetKapisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin siteye anca ******'dan engel yiyenler gelir baska kimse gelmez benden söylemesi! Sen böyle oldugun sürece birgün onlarda pesini birakir...

ne olursan ol ama dürüst ol!
Olsun hocam sen güzel iyiniyetli bir insan'a benziyorsun. Herkes iyidir iyi oldugun sürece kim gelirse kapımız açık üye sayımız az olsun öz olsun yeterki insan olsunlar saygı ve sevgi çerçevesinde olan bütün üyelere zaten kapımız açıktır. Ayrıca beni bilen biliyor ben başkaları gibi Aylık şu kadar para aldım, aylığıma şu arabayı aldım gibi överek tribünlere oynayarak üye çekmiyorum en azından ! Üyelerimiz ne oldugu belli olmayan yerlerden gelmiyor R10.Net gibi tecrübeli, kaliteli, yardımsever ve kendinden emin üye gruplarının oluşturduğu bir büyük platformdan geliyor .. Kim ne şekilde düşünürsede canları sağolsun amacımız doğrunun ve adaletin peşinde olmak ve bu seviyeyi korumaktır. Ebu Said ne demiş Ne olursan ol yine gel !

Bak hocam burası R10.Net kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor
Kurallar çerçevesinde herkes özgürdür
R10 gibi dev bir platformda Forum sitemin tanıtımını yapıyorum
Ama şu savundugun forum sitesini belki bilmiyorsun yada anlamak istemiyorsun ama çok eski olmama rağmen kendi forum linkimi verdim diye özgürlük hakların kısıtlanıyor hemen ardından da birsürü laf, küfür,hakaret edilmesine yönetim tarafından izin veriliyor ve yanlış anlaşılmama sebebiyet veriliyor bunlara karşılık moruk demişim çokmu... Eğer başta böylesine ağır hakaretler tarafıma yapılmasa ve bunların olmasına müsade edilmese idi bizde gereken olgunlugu gösterip yapılan yanlışları telafi etmesini bilirdik bir laf vardır “Hakkı söylemeyen / haksızlık karşısında suskun kalan şeytandır.” Ha kırgın dargın değiliz bazen herşey istediğiniz gibi gitmiyor yinede Bazen çok kızıyorum ister istemez ama o büyüğümüz bir çok kişinin ekmek yemesini sağladı bende onun sayesinde kazanıyorum şükürler olsun iyiliği büyüktür, kendisini halen tutarım iyi hoş güzel, yardımsever insandır orası ayrı konu ama her güzelin bir kusuru vardır, ben zamanında üzerime düşen görevi yerine getirdim o yüzden içimiz rahattır...Artık Allah en iyisini bilir, Saygılarımla