AnkaraFatihi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar az önce adresgezgini.com la görüştüm bu ay bir miktar bütçe ayırdırm reklama bunu en mantıklı nasıl kullanıcağımı araştırırken kendileri ile görüştüm onlar herhangi bir ücret talep etmiyorlar destek konusunda googleden aldıklarını söylediler. Peki neye göre alıyorlar acaba bizim reklam maliyetlerinden mi alıyorlar?

Sizce ben bi adwords iş ortağı ile mi çalışayım yoksa kendim mi yönergeleri takip ederek çalışayım?

Az çok adwords zaten her konuda bilgiyi aktarmış her yere soru işareti koymuş denemesini de yaptım ben anahtar kelime olsun, yer zaman detayları olsun, iletişim tel, adres, geniş eşleme, tam eşleme, negatig anahtar kelime gibi bilgileri girdiğimde çıkıyor sizin öneriniz nedir?
yahu hersey turkce hadi bi yerde takildin cek fotosunu koy buraya yardimci olur herkes ona buna ne agiz eyiyon yok uzmanmis cartmis dolandiriciligin yeni modasi bedava para pesinde kosan insanlar turkcen varsa adam yazmis turkce anlamadim forumda sor ac reklamini istedigin gunde gir durdur