Vallaha burda dur bakalim! Sen kim ******.com Sitesine rakip olman kim?
Böyle akilsizca cahilce konusmaya gerek yok! ******'nin tirnagi degilsin suan ****** seni ciddiye bile almiyor havali havali bizi rakip gördüler demen cok aciz bir durumda oldugunu gösteriyor.
Ben aktif olarak üyeyim o sitede ve forum yöneticileri gayet iyi calisiyor yardimlasma olsun her konuda hersey cok güzel... sadece sen o ortamda olmadigin icin yalan iftiraya atmanada gerek yok.
Diger bir meseleye gelince... Sen bu Forumunu actiginda Serkan bey sizi tebrik etti karakterini gösterdi MasaAllah! Fakat sen Moruk gibi hakaretler ettin yalan yanlis sacma sapan konustun sende kendi ahlakini karakterini gösterdin.
Fark ortada... Ben orada görevli degilim sadece normal bir üyeyim ama burda yalan yanlis bilgiler okuyuncada susacak degilim!
Kimin ne oldugunu tavırlarınız zaten gösteriyor .. Nickiniz çok güzel keşke o nickinize layık bir profil sergileseniz daha hoş olurdu. Sizin seviyenize inmek ve tartışma ortamı yaratacak mesajlar atmak istemiyorum. İnsanların gerçek niyetlerini anlamak için zamana ihtiyacınız oldugunu düşünüyorum.
Serkan bey konusuna gelince aramızda ufak tefek gereksiz atışmalar oldu fakat bunu kendi aramızda biz zaten hallettik. Sonuçta her ne olursa olsun bizim bir büyüğümüzdür hizmet adamıdır. Kaldıki kim ne yaparsa kendisine yapar

Biz onlara rakip bir site değiliz amacımızda bu değil zaten biz bunu üstüne basa basa söylüyoruz.