ben o forum sitesine rakip olarak açmadım bu forumu fakat forum sitemizi rakip olarak gördüler çok çirkince hareketler yaptılar ama biz yinede her zaman sağduyulu olduk, elimizden geldiği kadar özellikle yönetim olarak ****** forumlarına benzememeye gayret göstereceğiz. Söylenecek o kadar çok şey varki aslında ben onları Allah'a havale ettim.. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Vallaha burda dur bakalim! Sen kim ******.com Sitesine rakip olman kim?
Böyle akilsizca cahilce konusmaya gerek yok! ******'nin tirnagi degilsin suan ****** seni ciddiye bile almiyor havali havali bizi rakip gördüler demen cok aciz bir durumda oldugunu gösteriyor.
Ben aktif olarak üyeyim o sitede ve forum yöneticileri gayet iyi calisiyor yardimlasma olsun her konuda hersey cok güzel... sadece sen o ortamda olmadigin icin yalan iftiraya atmanada gerek yok.
Diger bir meseleye gelince... Sen bu Forumunu actiginda Serkan bey sizi tebrik etti karakterini gösterdi MasaAllah! Fakat sen Moruk gibi hakaretler ettin yalan yanlis sacma sapan konustun sende kendi ahlakini karakterini gösterdin.
Fark ortada... Ben orada görevli degilim sadece normal bir üyeyim ama burda yalan yanlis bilgiler okuyuncada susacak degilim!