CennetKapisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razi olsun hepsini simdi tek tek deniyorum bakalim

Bu arada Site PR bir zamanlar 3'dü bir kac sene sonra 1 kadar düstü...

önceden özel script kullaniyordum kendim kodlamistim halen daha online ama yakinda kapatacagim Link-> http://www.cennet-kapisi.net/tr/islam/

Wordpresse gecince PR1 kadar düstü PR3ken hic bir backlink calismasi yapmamistim kendiliginden olmustu PR3

PR backlink haric yükseltme fikriniz varmi? (Backlink yöntemini biliyorum cünkü)
3 ihlas bir fatiha Abim pr flan güzel hanii kimi diyor ya boş iş pr diye ama pr 8den link alcam diye sızlayanlar var .
Şimdi pr nasıl yükselir mantıken herkes biliyor.Onun haricidne şöyle link böyle link al demek faydasız link linktir.
Seocu değilim o yüzden pr nasıl yükselir tam bilmiyorum ama dediğim gibi amacın pr yükseltmek olmasın daha çok hit daha gelir daha çok daha çok daha çok olsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:32 -->-> Daha önceki mesaj 21:20:31 --

Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wp total cache eklentisini yukleyin. cok farkedecektir. ince ayarlarini de yaptiniz mi tamamdir
O eklentielrde söyle bir sıkıntı var benim mi sadece basıma gelldi bilmiyorum.Bu eklentiler ve diğer cache eklentielr için cache klasörü oluşturuyoruz ya panelde sil deyince o dosyadan da siliniyor ama bu sizin verdiğiniz ve super cache eklentisi birktiriyor biriktiyor dolup tasııyor.O zaman site eşşek ölüsü gibi olup girilmiyor.Ona da dikakt edilmesi laızm.Diğer fonksiyonalrı iyi ama kullanılmasını bilinmediği yada kurcalandığında site zırt oluyor