Site klonlama, içerik yönetim sistemleri ya da sadece proje aşamasındaki işlerinizi html+css+javascript+php dahil çalışır şekilde teslim ediyorum. Standart olarak responsive özelliği olan yani tablet,telefon,laptop ve geniş ekranların tamamına uyumlu şekilde çalışan, google'da "mobil uyumlu" etiketi alacak şekilde yapıyorum. İşlerinizi Türkiye'de en çok kullanılan Laravel framework son versiyonu ile yapıyorum. Bu sayede kod yapısı belirli bir standarta uygun oluyor ve işinizi teslim aldıktan sonra başka geliştiricilerle de üzerinde çok rahat çalışabiliyorsunuz.

Hakkımda
Lise web tasarım ve programlamayı bitirdikten sonra üniversitede Bilgisayar Programcılığı okudum. Pek çok reklam ve web ajansında frontend ve backend geliştirici olarak görev aldım. r10 dahil 10 senelik freelance çalışma geçmişim var. Freelance dışında 2 sene boyunca kendi iş yerimi açarak da sayısız iş yaptım.

İş Akışı
  • Mail adresime ya da forum üzerinden mesajla tüm detaylarıyla işinizi anlatırsınız ya da telefonda sizi dinledikten sonra onay vermeniz için ben size mesaj yoluyla ne yapacağımı gönderirim.
  • Ücret ve süreyi konuşup anlaştıktan sonra ödemenin %50'sini gönderirsiniz.
  • Tasarım tamamlandıktan sonra demo gösterilir varsa istediğiniz değişiklikler yapılır ve yazılıma geçilir. Tasarımın hazır olması ya da istenmemesi durumunda doğrudan yazılıma geçilir.
  • Yazılım tamamlandıktan sonra tekrar demo kurulumu yapılır ve gösterilir varsa bulduğunuz hatalar, eksikler dinlenir. Revizyonlar yapılır.
  • Ödemenin kalanı alınır, iş teslim edilir, isteğe göre kurulum yapılır.
İş Sonrası
  • Scriptte yazılımdan kaynaklı bir sorun çıkması halinde sorun benden kaynaklıysa 1 ay boyunca ücretsiz sorun giderilir. Böylece işi teslim alırken her şeyi detaylıca kontrol etmek zorunda kalmazsınız.
  • Siteyi taşıma, yeniden kurma gibi konularda her zaman pm yoluyla yardımcı olurum.
not: bot yazmıyorum.