kozmopolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş derdi olan sensin baksana pr şişirip tanıtım yazısı ve backlink satıyorum diye satırlarına kendin yazmışsın, git google dan iste versin ben pr dağıtmıyorum, rahatsızlık yapmış sana pr günceleme yapmaması, sitelerinin hepsi pr 10 olsun sende zengin ol saf yeni acemi site sahiplerine satışlar yaparak (nokta) muhatabım değilsin ben orda fikrimi beyan ettim tartışma yaratan sensin,konu kapanmıştır. sende git konu açarak kendi fikrini beyan et ama tartışma yaratarak değil kendi donelerini ortaya koyarak. alıntı yaparak cevap da yazma böyle boş işlere vakit ayıramam mesaj kutumu işgal ediyor mesaj alıntıların.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:27:45 -->-> Daha önceki mesaj 23:24:20 --

sen kimsin de benim ruh halimi analiz etmeye çalışıyorsun, yok gaflete girmişim vs bu senin haddine düşmez şimdi moderatöre de serzenişimi bildiriyorum.

Sen rahat ol kozmopolis nickli şahıs benim derdim felen yok olsa da zaten seni ilgilendirmez. Tamam da ben tanıtım yazısı veya backlink sattığımı inkar etmiyorumki .Sen bu kanıya gerçektende nasıl vardığına anlayabilmiş değilim dediğim gibi senin hakkında kafamda cidden soru işaretleri var.
Ayrıca bizim kimseden veya senden bir şey istediğimiz yok . Bak bu kanıyada nereden vardığını nereden dönüp dolaştırıp buralara getirdiğini anlamış değilim işte.
Ayrıca ben sitelerimin pr 10 olmasını da istemedim sen nereden çıkardın bunu yahu . Bak bakayım agzımdan pr 10 diye bir şey çıkmışmı.

Bak eski mesajımda yazmıştım anlayamamısın normaldir ama alıştım artık ben benim kimseye zorla boğazına bıçarak dayayarak link sattığım da yok . Ayrıca link satmam veya satmam seni de hiç ama hiç ilgilendirmez.

Bak kendi yazdığın yazıyı daha sen anlayamamısın . Demisinki muhattabım degilsin ama gel görelimki yazdıklarım senin ilgini çekmiş ve yine dayanamayıp gelip yazmısın ( :.
Ayrıca sen mesajında diyorsunki pr size para mı kazandırıyor ben ise evet bir çok insan işten para kazanıyor diyorum ve sen halla bunu anlamıyor ve polemik çıkarıyorsun.

Ayırca ne yapıp yapmayacağımı sana soracak değilim.

Ayrıca benden mesaj vb bir şey almak istemiyor isense girersin profiline yasaklı listesini düzenle kısmından engellersin bendende mesaj almazsın bu kadar basit her şeyi sana ben öğretmiyeyim lütfen biraz araştırmacı olalım.

Esenlikler diliyorum.