Merhaba arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum. MYO son sınıf öğrencisiyim stajım dolayısı ıle mezunıyetım sınavlara yetısmıyor. Bu durumda benim hangi sınava başvuru yapmam gerekiyor. Ayrıca harita ve inşaat alanlarında görev alabilmem için kaç puan almam gerekir. Yardımcı olurmusunuz.
Önlisans olarak başvuru yapabilirsiniz sınava eylül ayında girer eğer mezun kasım aralık şubat mart ne zaman ise mezun olursanız ozaman tercih hakkınız aktif olur. bölümünüz harita kadastro ise 82 ve üzeri gibi bişe almanız gerek fakat tapu ise alıma göre baya düşüyor 78lerden bile aşşağı. 3001 yani genel bir memurluk içinde 85 puana yakın almanız gerek ortalama 75 neti bulursanız sınavda her türlü atamanız olur alım olduktan sonra.
hacı aöf 4. sınıftayım bende. 3 ders kaldı mezuniyete.. şuan başvurular başlamış kpss için. ona mı girmem gerekiyor benim? POMEM'e girmek istiyorum. Bu kpssye giricem sanırım. Peki kaç oturuma girmem gerekiyor? kaç para yatırıcam falan. varsa bi bilgin aydınlatıver beni sana zahmet
Pomem ağustos gibi alıyor ozamana mezun olmak şartı var yani 3 dersiniz seneye kaldı ise bu seneki pomeme başvuramazsınız eğer ağustosa kadar yaz okulu vs. vs. biter ise pomem'e başvurabilirsin

sadece ilk b grubuna girmen kafi her oturum 40 tl. yani 40 lira yatıracaksın son başvuru 14 mayıs başladı başvurular.