Merhabalar,
Öncelikle benim 2 ablam, annemi, halalarımı, ablamın arkadaşları bu işte(ablamın arkadaşlarının %50si) ve bence ön yargıyla davranıyorsunuz. Çünkü biz insanlar bugüne kadar sabah 8 akşam 5 ay sonu maaş. Bu şekilde insanların beyni alıştı. Bakın benim ablam takım kaptanlarından biri daha bu iş 4 sene önce çıktı sanıyorum ve hızla yayılıyor daha ben 4 sene önce ablam ilk sölediginde bende biraz önyargılı davrandım(ablalarım kazanmıyor mu kazanıyor.. ama ablamgilden daha fazla calısanlar suan bir araba sahibiler o kesin). İşe ilk giren değil, çok çalışan kazanıyor bu işte onu farkettim. Çünkü ablamdan sonra girenler; araba, ev, villa alanlar oldu bende buna şahidim.
Arkadaşımızın arkadaşının neden bilgi vermediginide biliyorum. Olay şu; bakın o arkadaşa ilkönce sunum yapılıyor sonra follow(soru-cevap) bu sıralar ona bunu anlatan kişide sölüyor genellikle heyecandan bilgi veren oluyor arkadaşlarına ama olayın aslı şimdi işe yeni girmiş fazla deneyimi yok diger arkadaşlarına bilgi verirse cok fazla soracaklar buda okadar deneyimli olmadıgı için arkadaşlarının bu işe ön yargılı davranmalarına sebep olacak.
Takım kaptanlarının toplantılarının bir kısmına katıldım(yaşım küçük olmasına rağmen ve sadece bu işte değil kendi hayatımızda da değişiklikleri kesinlikle farkettim. Her insanın Egoları vardır mesela örnek olarak veriyorum ego muda ilk defa orda yendim ben.(ego trainingleri).
Atv haber konusuna gelince ondanda bilgim var az cok anlattılar bana. Birkac ögrenci ticari olarak bir ofis açmışlar buda yasal değiller zaten o olaydan sonra onların account una son verildi. Biz Homeofisler kuruyoruz ofis değil farkıda şöyle yasal olarak bir ofis değil kendi evimiz gibi kullanıyoruz ancak bu dedigimiz sunumları followları bu homeofislerimizde anlatırız(eger bu işten para kazanamasalardı suan türkiye çapında bir sürü homeofisimiz olmazdı). Çünkü homeofisler sakin, derli toplu, konuşmaya uygun bir yer.
Kısacası ben başıdan beri (3-4 senedir) bu işi takip ediyorum. Baya bilgim ve deneyimim oldu.
Ve gerçekten çalışan kazanır + bu iş hayatınızı sadece parasal yönden değil birçok yönden cok fazla değiştirecek emin olun

. Bazı insanlar başarısız oluyor evet kazanamıyorum diyen var ama bunun sebebi tembellik. Gerçekten öyle.
Ve firmamızın formula 1, brezilya milli takımı aklıma gelenler bunlar katalogda daha bir sürü firma vardı, bunlara sponsordur.
İnanın ben bu şirketi duydugumda sadece birkac kişi biliyordu bu işli en fazla 10-15(türkiyede) Suan nerdeyse her ilde takımımız var, bundan gurur duyuyorum gerçekten. İnanın bu kadar insan aptal olamaz

. Tavsiyem oturdugunuz şehirde deneyimli bir üyeden(deneyimli üye çok farkettiriyor işte bu deneyim için egitimde alıyorsunuz) bir sunum almanız. Lütfen ön yargılı olmayın.Benim ailemdeki kişiler bir sunum için, mesela siz van da oturuyorsunuz vanda takım var suan biz yok diyelim, bizim takımda ankarada biz ankaradan van'a bile geliyoruz sadece bir sunum için kesin sonucbile almadan. bu ne demek biliyor musunuz? bu işe gerçekten çok güveniyoruz.
Ben 18- yaşında oldugum için giremiyorum işe ama bu işin diplerine kadar girdim. Eger isterseniz sunum için görüşme ayarlayabilirim. Nerdeyse her şehirde üyelerimiz var okadar zor değil bir sunum almak, bu sunumla emin olun hiçbirşey kaybetmessiniz. Hayatınızı değiştirme fırsatınızı önünüze sunuyoruz..
mail atmak, soru sormak, sunum için telefon numaraları (oturdugunuz şehirde) nı almak için mailimi ekleyin yeter;
abdulhak_94@hotmail.com sunum almak için telefon numaralarını benden alın lütfen.
Herkese İyi günler dilerim....
Not: Biz bu işi arkadaşlarımızı keklemek için değil onlarında hayatlarını değiştirmek ve kazanmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Eger öyle olsaydı ablamın kayıt ettirdigi kişiler suan bir araba sahibi olamazdı.