konuyu baltalamak değil amacım fakat hiç bir yerde networksolutions ile ilgili 2,3,4$ kod yok yerli yabancı o kadar forumu gezdim bulamadım sizde 10 tl sattığınıza göre illaki kar ediyor olmanız lazım bununda size maliyeti 5 tl falan olmalı burda sormak istediğim şu firma ile bir anlaşmamı yaptınız yoksa bir indirim kodunuz mu mevcut benım gibi bu soruları düşünenler muhakkak vardır size suç yuklemiyorum yanlış anlamayın ama bu forum çalıntı kredi kartı ile domain satıp domainlerin tek tek boşa düştüğünüde gördü bu konuda bir açıklama yaparsan sevinirim
Hocam söylediğiniz gibi internette bu kod yok araştırıp bulamazsınız fakat biz bu koda yabancı servis tarafından ulaştık yaygın bir kod değil.Kredi kartları tamamen bana ait kartlardır sanal kart ile açıyoruz.Domain'lerin boşa düştüğünü hiç görmedim aylardır çalışıyorum 0.50 , 0.75 , 0.99 ve 1 dolar'a networksolutions'un kuponları vardı bu kuponlar ilede kendime birçok domain regledim hiçbir sorun çıkmadı bu konuda sizlere garanti veriyorum ve domain düştüğü taktirde bile domain'in iade bedelini yaparım.
".net" domain alacaktım hocam skype dan ekledim
Kabul ettim hocam.
Domainlerin bir kaç gün sonra veya belirli aralıklardan sonra silinme durumu varmıdır?
Domain'in silinme aşaması 3 gündür,3 gün sonunda domain silinemiyor, fakat gerçek bilgiler ile alındığında domain düşürülmüyor sizler gerçek bilgi vermeseniz dahi ben farklı gerçek bilgiler girerek domain'i regliyorum.
Aynen hocam bende Stefan'a katılıyorum. 1-2 gün sonra sorun çıkma şansı var mı ?
Hayır efendim sorun çıkmıyor.