Google inanılmaz para götürüyor ülkemizde artık elektirikçisi temizlikçisi nakliyatçısı boyacısı bekçisi yemekçisi satıcısı alıcısı yani aklınıza gelebilecek herşeyden googleye resmen oluk oluk para akıyor..

Ülkede ne kadar vergi verip vermediklerini bilmiyorum bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinizim
Ve google her gün hepimizin cebinden tonlarca parayı abd ye aktarıyor tıpkı diğer abd ürünlerinde olduğu gibi

Burda google avukatlığı yapan arkadaşlara demem oki 3-5 kuruş kazanıyorsunuz diye googleye köle olmayın BENDE KAZANIYORUM AMA resmin geneline bakıyorum sadece googleci arkadaşlar gibi kendi tuvaletimin benceresinde dunyaya bakmıyorum.........

Keşke google yasaklansa diye düşünüyorum ve devlet'te buna sağlamca bir el atıp ülkenin arama motorunu kursa insanlaraı teşvk etse ve desteklese ve ayrıca google bir çok rekabet kurallaınıda ihlal ediyor

Günde milyon dolarlar googleye akıyor haberiniz varmı arkadaş ee ülkenin sağcısı solcusu dincisi dinsizi bu kadar abd hayranıysa 2-3 kuruş para kazanıp hemen çocuğunu abdelerden okutmaya yada doğurtmaya götürüyorsa daha ne denir hepimiz milyetçiyiz ya hepimiz yurtseveriz ya s.... böyle milyetçiliği

Çağımızın sümürgeciliği işte büyle oluyor

Not googleye giden para memlekette kalsa yılda kaç okul kaç hastane yapılır isterseniz beraber hesaplıyalım