bunun garantisini veremeyiz sonutça müşterinin ne zaman arayacağı belli olmaz.
sadece telefon çaldığı zaman kulaklığı takması yeterli olacaktır. yada telsiz telefonlar aracılığı ile telefon çaldığı zaman açıp alo diyecek yani bütün gün telefonun çalmasını beklemesi gibi bir durum söz konusu değil
tabiki telefonlar arka arkaya gelmeyecek ve bu da işin rahat olan kısmı zaten siz avantaj kısmını dez avantaj olarak görmüşsünüz bence

telefon çalacak ve çalarsa açıp konuşacaksınız bu kadar
evet bu sistemde ben tabiki kazıyorum kazanmasam zaten böyle bir proje düşünmem. fakat sadece ben değil müşteri de kazanmış oluyor temsilcide diceksiniz ki temsilci nasıl kazanıyo. şuanda programın altta açık olduğunu düşüne bilirsin eğer telefon çalarsa açıp konuşursun çalmazsa sen işine devam edersin günde çalacak 5-10 telefon sana 5-10 lira para kazandırır.
karşılıklı güven oluşana kadar alt limit var bunun sebebi müşteri memnuniyetidir ilk ay 100 liranız içerde tutulur. 1 aydan sonra haftalık ödemeler yapılır 1 lira dahi kazanmış olsanız o hafta sonunda banka hesabınıza 1 liranız aktarılır.
operatörlerin gireceği saatler kendine bağlıdır ister girer ister girmez sadece sebep bildirmeden 1 hafta girmezse o operatörün varsa içerde parası verilir ve sistemden çıkartılır.
müşteri istifa ederse içerde kazanmış olduğu hak etmiş olduğu para hiç bir kesinti olmadan yine bankasına transfer edilir
Bu iş biraz gündelikçi işine benzemiş diye düşünüyorum. Çağrı operatörü olan kişinin sabit bir maaş üzerine çalışması gerekiyor tabikii bu sizin tercihiniz. Peki sistemde karılıklık oluyormu 2 operatörde aynı anda çağrıya cevap verme vs birde kullanılacak program bilgisayara her hangi bir zarar verebilir mi