tebrik ederek başlayıp bir ekleme yapmak istiyorum .
aslında bu işin adı long tail seo yani uzun kuyruk seodur. peki açılımı nedir.
kelime lif modelleri günde 1000 kere aranır ana kelimedir rekabeti fazladır.
biz burada misal 2014 mavi lif modellerini ele alalım günde 10 kere aranır rekabeti falan yoktur. 10 tekil banko getirir.
seo da en önemli faktör de parçaları birleştirmektir. 10 tekil bir getiri vermez hocam bu şekilde 1.000 makale ekleseniz. 1000*10 = 10,000 tekiliniz ceptedir.
ana kelimede 1. de olsanız bu kadar hit alamazsınız.
uzun kuyruk seonun en güzel yanı bir ufak link tanıtım yazısı imleme yada farkla kısa sürede başarıya ulaşabilmektir.
cümleten bol kazançlar
Kesinlikle size katılıyorum. Burada birazda siteyle ilgileniyor olmanız ve azda olsa seo çalışması yapılmış olmalı ilgilenmemiş yada sorunlu sitelerde işe yaramıyorum onuda denedik ben artık bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum hem aylarca uğraşmaya gerek yok hemde kalıcı ve gayet güzel hit ve kazanç getiriyor.
Şuan inceliyorum bundan sonra hitin 1 hafta içerisinde 500 600 altına düşmeyeceğine eminim sonrası üzerine yeni konular bulup onlara çabalamak rahatlıkla 5 10 k hitler yapılabilir hem devamlı güncellemeye gerek yok hemde sabit hit
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24:32 -->-> Daha önceki mesaj 17:22:40 --
bir kelimenin günlük ne kadar arandığını nereden öğreniyorsunuz? adwords'ün keyword tool'unda aylık ortalama çıkıyor ve o da pek sanki doğru vermiyor.
Ben burada biraz şans birazda inceleme ile ulaştım hocam mesela bir siteyi baz alın atıyorum mmm.com bakın en çok okunan ve hit getiren konuyu gözünüze kestirin ve o konuda oturup sıfırdan siz yazın makaleyi bu en kesin çözümdür ama gündelik değil uğraş gerektirmeyen 1 kere girmeniz yada 2 3 ayda bir yenilemeniz yeterli olan konular olmalı