günlük kişi başı 50 çağrı alabileceğine garanti veriyor musunuz.
bunun garantisini veremeyiz sonutça müşterinin ne zaman arayacağı belli olmaz.
konusma basi 3 dk 50 cagri icin 2.5 saat ve 2.5 saat icin 50 tl demissiniz dee burda yanlis bir mantik var !!!
50 cagri icin 2.5 saat calismiyorsun, gun boyu bilgisayar basinda duruyorsun. Olaya dogru yaklasin, daha da basarili olursunuz.
sadece telefon çaldığı zaman kulaklığı takması yeterli olacaktır. yada telsiz telefonlar aracılığı ile telefon çaldığı zaman açıp alo diyecek yani bütün gün telefonun çalmasını beklemesi gibi bir durum söz konusu değil
telefonların arka arkaya gelmeyeceğini de hesaplamak lazım. oturdum 50 kişi ile konuşup kalkayım değil de bir diğer müşteriden diğerine kadar 10-15 dk beklemek var gün komple her türlü gider

aksine gün yemez. bu sistemde çalıştıran kazanır neden kazanır.
10-15 operatörü vardır.
günde 3 er 5 er telefona bakarlar ( neticede tüm türkiye bu firmaya aramayı beklemiyor )
günlük 10-20 lira kazanırsın o da puan %5 değişti mi paran epey değişir.
bir de alt ödeme limiti varsa yandın

bekle ki müşteri gelsin limit dolsun parayı alıp çıkayım. o da dolmaz genelde operatör kendi gönül rızası ile istifa eder biter gider.
tabiki telefonlar arka arkaya gelmeyecek ve bu da işin rahat olan kısmı zaten siz avantaj kısmını dez avantaj olarak görmüşsünüz bence

telefon çalacak ve çalarsa açıp konuşacaksınız bu kadar
evet bu sistemde ben tabiki kazıyorum kazanmasam zaten böyle bir proje düşünmem. fakat sadece ben değil müşteri de kazanmış oluyor temsilcide diceksiniz ki temsilci nasıl kazanıyo. şuanda programın altta açık olduğunu düşüne bilirsin eğer telefon çalarsa açıp konuşursun çalmazsa sen işine devam edersin günde çalacak 5-10 telefon sana 5-10 lira para kazandırır.
karşılıklı güven oluşana kadar alt limit var bunun sebebi müşteri memnuniyetidir ilk ay 100 liranız içerde tutulur. 1 aydan sonra haftalık ödemeler yapılır 1 lira dahi kazanmış olsanız o hafta sonunda banka hesabınıza 1 liranız aktarılır.
operatörlerin gireceği saatler kendine bağlıdır ister girer ister girmez sadece sebep bildirmeden 1 hafta girmezse o operatörün varsa içerde parası verilir ve sistemden çıkartılır.
müşteri istifa ederse içerde kazanmış olduğu hak etmiş olduğu para hiç bir kesinti olmadan yine bankasına transfer edilir