Yapılacak olan işte nasıl bir çağrı yönetimi olacaktır. Şikayet, Satış, Sorun Çözme gibi.
Satışla alakalı argümanlar bize sağlanacak mıdır? Ürün bilgisi, Kargo Takip Bilgisi, Müşteri Bilgisi gibi.
Kısacası sistemi bir nasıl öğreneceğiz, Hangi ürünler için hizmet sunacağız, Sistemde oluşan soruları cevaplamak adına ne kadar bilgiye sahip olacağız.
Bu soruların cevaplarına göre beni yazabilirsiniz.
Bende bilgilendirilmek isterim.
2-3 günlük bir eğitim süreci olacak. bu eğitim sürecinden sonra ürünler hakkında bilgi sahbi olacaksınız ve müşterilerin sorularına göre söylemeniz gerekenler size aktarılacaktır.
ürün çeşitleri genellikl elektronik ürünler olacaktır fakat bunun yanında markalı pahalı saatler ve parfümler olacaktır ürünlerimin %99 u kaliteli ve markalı ürünler olacağı için çok fazla ürün şikayeti adına telefon alacağımızı düşünmüyorum genellikle üyelik sorunları ve belki oluşacak kargo sorunları için telefonlar gelebilir.
satış için çağrı merkezi kurmuyorum şuandaki tek amacımız müşteriyi memnun etmek ve 24 saat arandığımızda bir kişinin telefonu açması. karşılarında birilerini bulabilmek.