"Tartışmasız" Web Sektörünün En Gelişmiş OPENCART HİZMETİ! Bize bu gururu yaşatan 700+ Müşterimize TEK TEK Teşekkürler.

==================================

Teşekkürlerini böyle ileten bazı iş ortaklarımız Teslim ettiğimiz sitelerde, 1 hafta içerisinde ciddi satış trafiği yakalayan arkadaşlarımız var yolları açık olsun inşallah.

Telefon Sektöründen Bir Arkadaşımız (22.09.2014 Site Teslim Tarihi) (Resim Paylaşım Tarihi 24.09.2014)

Giyim, Saat Takı Sektöründen Bir Arkadaşımız (16.09.2014 Site Teslim Tarihi) (Resim Paylaşım Tarihi 24.09.2014)

==================================

Dikkat! Burada alacağınız hizmet premium seviyesinde bir hizmettir. R10.Net'in EN Gelişmiş ve Kapsamlı E-Ticaret Hizmeti!

Not: Ne istediğini bilmeyen kişilere kesinlikle hizmet vermiyoruz!

Ne Yapıyoruz?

Genel olarak anahtar teslim site teslimatı yapıyoruz. Themeforest veya başka siteler aracılığıyla tema alan müşterilerimizin temalarını sorunsuz bir şekilde kuruyor ve temanın demosunda gördükleri sitenin aynısını teslim ediyoruz. Size sadece ürününüzü girmek kalıyor.

Harici ihtiyaçlarınız içinde iletişime geçebilirsiniz.

Hizmet öncesi ve sonrasında sürekli destek %100 müşteri memnuniyeti ve sıcak bir dostlukla bitmekte tüm çalışmalarımız çok şükür.

E-TİCARET'E İLK ADIMINIZI SAĞLAM ATIN!

Ek Hizmetler:

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda satışları artırmaya yönelik ek hizmetler vermekteyiz. Bu hizmetler müşterimizle görüşüp konuştuktan sonra ayrıntılı şekilde belirlenir ve teklifler sunulur.

Farklı çalışmalarımızda mevcuttur. Bazıları aşağıda yer almaktadır.

- Son bakılan ürünler.
- Ürün üzerine gelindiği zaman ikinci resmi göstermesi.
- Ürün sayfasında havale & eft indirimli fiyatı göstermek.
- Ürün sayfasında ürüne ait kısa açıklama cümlesi.
- Otomatik ürün kodu oluşturma sistemi.
- Sipariş artırmaya yönelik sepet çalışmaları.
- Sipariş artırmaya yönelik ödeme sayfası düzenlemeleri.
- Resimlerin üzerine filigran basma.
- Ürüne özel sticker uygulaması.
- Havale & eft indirimleri. (Yüzde veya sabit olarak)
- Kargo takip modülü - admin paneline entegre
- Admin paneli kolaylaştırma uygulamaları.

Aslında uzayıp gidiyor isteğiniz neyse ona göre çözüm üretmek için çabalıyoruz.

================================================== ========

KATEGORİ BAZLI KARGO:

Dilediğiniz kategorideki ürünlerinize farklı kargo metodları uygulayın bu sayede kampanyalar yaparak müşterilerinizin ilgisini çekin....

SİPARİŞ SONU DÜZENLEYİCİ:

Sipariş sonrası müşterinize detaylı bilgi vererek memnun kalmasını sağlayın...

SÜRÜKLE BIRAK DESTEKLİ RESİM YÖNETİMİ:

Tek tek resim atmaya son. Sürükle bırak destekli Ajax Resim Yönetim Sistemi..

GELİŞMİŞ STOK BİTTİ SİSTEMİ:

Stoğunuz biten ürünleri kaldırmanıza hiç gerek yok! Performanslı şekilde değerlendirerek müşterileriniin yüzünü güldürün.

Kolay XML Aktarım Sistemi!

Tüm firmaların XML dosyalarını içeri atıp kolayca yüklemenizi sağlar..

GELİŞMİŞ MÜŞTERİ DESTEK SİSTEMİ:

Artık telefonlarınız çalmayacak! Müşterinizle departman oluşturarak birebir destek sağlayın!

MODERN OTOMATİK QR CODE SİSTEMİ:

Siteniz çağa ayak uydursun! Ürüne özel otomatik QR Code sistemleri ile rakiplerinizin bir adım önünde yer alın!

YENİ NESİL AJAX ÖDEME SAYFALARI! SORUNSUZ ENTEGRASYON SİPARİŞLERİNİZİ ARTIRIN!

GELİŞMİŞ FACEBOOK LOGİN SİSTEMLERİ HEM ÖDEME SAYFASINDA HEMDE ÜYELİK SAYFASINDA!

SİTENİZ YAVAŞMI! DERT ETMEYİN HIZIN KEYFİNİ SÜRÜN!

Gelişmiş Kargo Takip Sistemi:

Hızlı Müşteri Grubu Fiyatlandırma:

Farklı Müşteri Gruplarınıza Anında Farklı Fiyatlar Tanımlayın!

GELİŞMİŞ SİZİ ARAYALIM SİSTEMİ:

Müşterilerinize Özel Olduğunu Hissettirin!

HIZLI ÜRÜN DÜZENLEME SİSTEMİ:

Vakit Nakittir!

AJAX ARAMA SİSTEMİ (iArama):

Arama sisteminizi kolaylaştırın. Müşterilerinizin aradığı ürünü 12'den Vurun! Ona iArama Diyoruz

Excel Port (Gelişmiş İçe - Dışa Aktar Sistemleri)

Excel Port Kategori , ürün , sipariş ve diğer herşeyi detaylı olarak excel ile yüklemenizi & çıkarmanızı sağlar.

Opencart'ın En Gelişmiş Seo Sistemi ! Görseller dahil hit çekebilmeniz içi en iyi sistem kurulumu!

E-Ticaret'e Bir Adım Önde Başlamak İstiyorsanız Hemen İletişime Geçiniz!

R10 Dışı İletişim için: hasimbass@gmail.com

Gerçekten hizmet ve kalite arıyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.

Ödemeler Hakkında!

(Havale , Eft , Paypal)

Müşterilerimiz Konumuza Yazdıkça Referanslar Eklenecektir

SHAOLIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninle çalışmak gerçekden büyük bir zevkti hiç üzmedin beni, anlaşmamızın dışındaki isteklerimi bile yaptın bilgi seviyen ise maximum derecede, burdan ailene senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için teşerkkür ederim.Umarım herşey gönlünce olur bol kazançlar.
Scorpioan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşla opencart işinde çalıştım hızlı pratik ve güvenilir bir arkadaş.
jeriko1971 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş yaptırıldı ilgili arkadaş
TVPazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart konusunda cidden başarılı bir arkadaş. Kısa zamanda çok güzel şeyler yaptık birlikte.
Teşekkür ederim tekrar.
ayqo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa sürede kurulum yapıldı. Hizmet alındı. Teşekkürler.
Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde gerçekten profesyonel ve çok hızlı kesinlikle tavsiye ederim.
faruks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet site + tema kurulumu yapıldı, oldukça ilgili bir arkadaş.
Acikparfumler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kozmetik teması için özel istemiştim. Anında dönüş yaptı. Anlaştık. Önce iş sonra ödeme olarak anlaşabileceğimizi söyledim kabul etti. Tema ve diğer ayarları skypeden konuşarak hepsini fazlasıyla yaptı. Şuana kadar R10 da tanıdığım en güvenilir en sabırlı kişi. Ödemesi yapıldı. Emeklerin için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et hocam. Başarılarının devamını dilerim iyi çalışmalar.
Acikparfumler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir site için daha anlaşma yapıldı. teşekkürler. Opencart için biçilmiş kaftan arkadaş : )) İyi çalışmalar.
SHAOLIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.kolaydan.......com için iş verildi. Ben herzaman söylerim vatanım çok güzel evet ama içnde düzgün iş yapacak kişileri bulmak zor diye yurtdısında azda olsa gün geçirmiş biri olarak.) Sadece şunu demek isterim iş kalitesi ve ilgisi avrupa sıtandartlarında geçen yaptığım işdende memnunum bu yaptığı işdende çok çook teşekkür ediyorum verdiği hizmetten dolayı. Bol kazançlar
HarbiSey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-ticaret sitesini A dan Z ye her şeyini tamamlayarak sabir ve istikrarla tamamlayip teslim etmiştir. Kensisine çok teşekkür ediyorum.
Sollozzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kısa bir süre içerisinde tüm isteklerimizi ve hatta fazlasını gerçekleştiren BFOlmaz'a ne kadar teşekkür etsek azdır. İlgili ve hassas çalışmasından ötürü tekrardan teşekkür ediyorum. Sürekli çalışacağımız, güvenilir ve çok ilgili bir profesyonel.
Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşımızla çalıştık. güler yüzlü, ricalarımızı geri çevirmeyen iyi bir arkadaşımız ben öneririm.
evildevil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıştığım en başarılı arkadaştır kendisi, istediğimiz işi en mükemmel şekilde yaptı ve yapmaya devam ediyor, kardeşim hayat boyu başarılar inşallah çalışmalarımız devamlı olarak devam edecektir.
misracomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 numara 5 yıldız destek veriyor arkadaş. Kendisine mesaj attım, anında cevap geldi. Oturduk sitem üzerinde neler yapabiliriz diye konuştuk. Karar verdik. Ödemesini geçtim ve anında istediklerimi kurdu ve teslim etti. Budur arkadaş. Kendisini 1 saat öncesine kadar tanımazdım ama son bir saatten sonra diyebilirim ki gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Çok teşekkür ederim.
marka212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
opencart surum guncelleme ve tema editleme işini cok guzel bir şekilde yaptı tşk
emre7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş çok anlayışlı ve işinde başarılı sitemi adam etti vallahi kendisine çok teşekkür ediyorum
Boyka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temada bazı bölümlerde responsive uyarlama yapıldı çok ilgili
sers3ri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema editleme, modül kurulum işlerinde uzmanlığıyla göz doldurmuştur. ilgisine ve samimiyetine teşekkür ediyorum.
mehmeTTemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında teslimi, ilgi alakası ve sabrı için teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.
arap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışıldı. Gerçekten kaliteli bir çalışma yapıldı.
windsurfer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verildi. Ve kısa sürede tamamlandı. Gayet başarılı bir arkadaş.
abayt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
versiyon güncelleme ve tema kurulumu yapıldı. ilginiz için teşekkür ederim.
ercana81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm modüllerle birlikte sıfırdan sitenin kurulumu için çalıştık arkadaşla.
İlgisi, yardımları ve düzgün çalışması için çok teşekkür ederim.
Kesinlikle güvenerek çalışabilirsiniz kendisi ile.
Tekrar teşekkür ederim buradan da.
Elassar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son derece ilgili ve sabırlı bir arkadaş. Ve ayrıca bütün ihtiyacım olan her şeyi eksiksiz olarak yerine getirdi, sağolsun. Kurulum, eklentiler, modüller vs. ne varsa güzelce yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık.
x2841x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son derece ilgili ve sabırlı işinde uzman kefilim hayırlı işler haşim.
Scorpioan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
opencart işlemi yaptırıldı.
Giovanni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir şekilde ilgilenerek. kendi tavsiyelerini de belirterek önce bir rapor hazırladık. Kısa bir süre sonra çok net bir şekilde sonuç alındı. Bu işi gerçekten profesyonel düşünenler'in kesinlikle arkadaşla görüşmesini tavsiye ediyorum.
aykuts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa iş verildi ve sorunsuz şekilde tesilm etti bir ufak iki problem vardı onlarıda fazlası ile telafi etti hatta bir iş verip birde is aldım cok ilgili ve işinde profosyonel a kalite hizmet kesinlkle tavsiye ederim.
Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Premium hizmet alındı, güvenilir ve işini bilen arkadaşım Çalışmanızı öneririm.
degerli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş tesliminden sonra bile bir sorununuz olduğunda bıkmadan ilgilenen bir arkadaşımız. Birlikte çalışmayı sevdiğim kişilerden. Başarılı ve profesyonel olarak elinden gelenin en iyisini yaptığına güvenebilirsiniz.
uzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklenti ve düzenlemeler konusunda hizmet aldım. İşinde başarılı ve dürüst bir arkadaş tavsiye ederim.
medkir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini gayet iyi yapan bi arkadaş. İş verdil memnun kalındı
Ebu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlayisli bir kardes, sagolsun eklentileri kurdu, düzenlemeleri yapiyor, insaAllah böyleleri cogalir forumda. tsk ediyorum kendisine.
tiklakartvizit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş çok iyi ve ilgili bi insan sorunsuz kurulum yardımları için teşekürler
maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haşim arkadaş çok hızlı ve güvenilir birisi, Payu entegrasyonu ile ilgili problemime bir saat içerisinde çözüm buldu. Hayırlı işler.
MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli bir abimizdir.

Site teslim alınmıştır sorunsuzca.
asimbaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal Pos Kurulumunu 2 saat içerisinde tamamladı. Hızlı ve güvenilir bir hizmet aldım. Teşekkürler. Haşim.
Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli çalışmaya başladık, gayet ilgili birisidir
ahmetsaritas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hızlı ve uygun fiyata profesyonel hizmet aldık, çok memnunuz, tavsiye ediyoruz...
JaMeRoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-seo modülü
-tek sayfada ödeme modülü
-sticker sistemi
-kargo takip modülü (gelişmiş)
-ajax arama modülü
-hızlı ürün ymneticisi modülü
-ticket sistemi modülü
-watermark sistemi
-havale eft indirim modülü
-kapıda ödemede modülü
-havale eft de indirim modülü
-uçan sepet ve sepete ekler pop modülü
-nitro pack site hızı modülü

ve daha birkaç farklı modivikasyon için anlaşma sağlandı çok hızlı bir şekilde tüm bu işlemler gerçekleştirilerek ödemenin hakkını son damlasına kadar vermiş ve işi teslim etmiş oldu.
Opencart konusunda gerçekten premium hizmet karşılığında anlayışlı ilgili ve yardımsever işin ehli bir webmaster isteyen arkadaşlara Haşim beyi şiddetle tavsiye ederim.
Tekrar teşekkür ederim Haşim bey
Saygılar.
sitedizaynnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde çok başarılı. Ayrıca çok nazik. Bütün isteklerimizı kırmadan ikiletmeden yaptı. Güzel bir site sahibi olduk. Güzel bir alışverişti.
Bir_ihtimaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli düzenlemeleri yapması için kendisi ile anlaştık. İşlemleri 30dk gibi kısa bir sürede tamamladı.

Teşekkürler..
dfidan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok dürüst ve profesyonel bir arkadaş, bilgili ve hızlı rahatlıkla çalışabilirsiniz. Sözünden fazlasını yaptı, kazandığı para helaldir.
OrionAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşden çok ilk etapda ticari ahlakı gelişmiş bir arkadaş. Yaptığı iş sonrası teknik desteğinide hiç eksik etmemesi artı klan taraflarından biri. Yardımların dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar...

facerazzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet site yaptırıldı ilgili bir arkadaş teşekkür ederim
erbasaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet site yaptırıldı. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Erkan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema yaptırıldı, arkadaş oldukça ilgili. Kısa sürede işi teslim etti teşekkürler...
konyadizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş işinin ehli ödeme paneli için teşekkürler hızlı teslimat
Girisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verildi ödeme geçildi , teslim etti sağolsun çok ilgili.
kbyanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirlediğimiz eklentilerin kurulumunu hızlı bir şekilde gerçekleştirdi ve gerekli ayarlamaları yaptı. Güvenilir ve dürüst bir arkadaş.
erguly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart çalışması yaptırdım.Gerçekten işini mükemmel yan bir insan.İsteklerimin dışında bir kaç modulüde hediye olarak kurdu.Güvenle iş yapabilirsiniz.Çok teşekkür ediyorum.Hayırlı işler.
Acemi_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarışı modül kurulumu ve halen eden desteğinden ötürü kendisine teşekkür ederim
Balyoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş çok ilgili. anında kurulumu gerçekleştirdi. teşekkür ederiz.
Robotnike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek sayfada ödeme modülü satın aldım, bir sürü soru sorduk hepsine de yanıt aldık, kurulum da 5-10dk da gerçekleşti. Arkadaşa teşekkür ediyorum, çalışmak isteyenlere de tavsiye ederim.
facerazzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart paket yükleme ve içeriğe uygun tema çok hızlı bir şekilde optimize edilmiştir, işin erbabı olan arkadasa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kesinlikle tavsiye ederim .
ska adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart 4 adet modül aldım. Çok hızlı ve ilgili arkadaş. Kesinlikle tavsiye ederim
djakdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten sitemde çok önemli bir sorunu çözdü arkadaş gece saat 2 de 7/24 destek , teşekkürler...
memory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. İşinin ehli, çok güzel çalışmalar yapan. Ne dediğinizi hemen anlayan ve sorulardan sıkılmayan çalışkan, doğru dürüst biri. Ben çok memnun kaldım ve sürekli çalışmaya devam edeceğim inş.
Arkadaş ile geçtiğimiz hafta çalışmaya başladık. Nitekim daha önce de farklı bir projede birlikte çalışmıştık.
Sanırım memnuniyetimiz bu şekilde devam ederek birçok projemizde de birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Oldukça ilgili, ulaşılabilir ve hızlı çözümler üretiyor.

Şiddetle tavsiye ediyorum.
F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmet aldık teşekkürler her sorunumuzda ilgilendiği için
ErqunERKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart konusunda ne yaptığını bilen bir adam arıyorsanız, doğru insan
sorunsuzca yardımcı oldu. Bol kazançlar dilerim.
ilksah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart temada yazılımsal bir işlem yaptırıldı ve çok hızlı bir şekilde teslim edildi çok teşekkürler kesinlikle güvenilir.
Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet modül satın alınmıştır. İlgili ve anlayışlı bir arkadaş.
Yeniden Full kurulum için birlikte çalıştık. Kendisi forumun en dürüst üyelerindendir.
Uzun süre birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
almış olduğum temayı türkçeye çevirmiştir. kolay gelsin
yasyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 günlük bir çalışma sonucu iyi bir sonuç çıkardı.Elinize sağlık hocam İyi çalışmalar..
WestThrace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla anlaşıldı, ödemesi yapıldı. Kendisi ile irtibat halinde olup, anlık değişikliklerimizi sağolsun müdahale ediyor. Çok ilgili bir arkadaş, yaptırcaklar ikinciye düşünmesinler.

Trade geçiyorum
s_akyoruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pos kurulumu çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Teşekkür ederiz.
TaylanSanligul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet aldığımız arkadaşımız başarılı bir şekilde tema kurulumunu ve istenilen modülleri ekledi.
aykutceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine sıfırdan kurulum tema modüller vs. hizmeti satın aldım hızlı ve sorunsuz bir alışverişimiz oldu.Sonrasında dost olduk gerçekten kaliteli hizmet veren güzel bir insan kurulum sonrası desteklerinide esirgemedi yaptığı işin arkasında duran sayılı insanlardan buradan bir kez daha çok teşekkür ederim.
muhammed649 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteye xml aktarma birkaç düzeltme işi verildi çok hızlı bir şekilde halletti

Teşekkürler
account1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla tanıştım ve bi site üzerine yardım aldım.

Hem profesyonel, hemde sorunlarınıza pratik ve hızlı bir şekilde çözüm getiriyor.

Tavsiye ederim.
DetayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modül + tema düzenleme işi yaptırıldı. Arkadaş işinde gayet iyi ve hızlı. Teşekkürler.
Odanessy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haşim bey ile Opencart Kargo Modülü ve 1 2 css işlemleri için çalıştık gayet hızlı ve istedigimi tam anlamıyla karşıladı güvenle çalışabilirsiniz.
Şems adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel arkadaş, ilgili, teşekkür ederim...
Mythos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart tema kurulumu yaptırılmıştır.Kendisi gerçekten de işinin ehli ve bir o kadar da ilgili,hızlı bir daha opencart işim olduğun da şüphesiz tekrar çalışabilceğim bir kişidir.Teşekkür ederim tekrardan.
sabrican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile site hızlandırması ile ilgili çalıştık kesinlikle gözle görülür bir fark oldu çok kısa sürede işlemi bitirdi her konuda anlayışlı bir arkadaş kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim memnun kalacaksınız..
umeyr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile güzel bir çalışmamız oldu hızlı ve güvenilir bir arkadaştır tavsiye ederim.

harddepo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hızlı bir şekilde gerekli düzenlemeleri yaptı arkadaş sağolsun, teşekkür ederim.
nrcnbcr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini Gerçek anlamda yapan bir kullanıcı Ellerinize sağlık teşekkür ederim
SEOPort adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımız 5-6 saat içinde siteyi profesyonel bir şekle getirdi.

Opencart konusunda %100 tavsiye edebileceğim birisi. Bu kadar iyi olabileceğini işe başlarken beklemiyordum açıkçası

Kendisini tebrik ederim.

Referans için görüşmek isteyen olursa telefon ile beni arayabilirler.

Sitenizi huzur içinde teslim edebilirsiniz.

Cankan AKTENK
fistik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde gayet başarılı ve dürüst çalışması ile r10 da nadir olan insanlardan birisidir.
SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tane modul isi icin anlastik. Modul kurulumu tema yuzunden sorun cikarsada arkadas cok ilgiliydi ve sorunu kolayca cozdu. Opencartta uzmandir kendisi.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insan gecenin bir yarısı bu kadarmı hızlıca bir işi alır ve bitirir ve en güzel şekilde memnun olana kadar direnir kahrını çeker hemde küçücük rakamlara..pes diyorum ve çok tşk ediyorum çok memnun kaldım sağol varol.
innocent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisi ile geçen hafta anlaşmıştık, 2-3 güne siteyi teslim etti. ama ben inatla şu kurulsun bu kurulsun bu böyle olsun dedikçe, dediklerimi ikiletmeden hemen halletti. 1 haftadan beri kafasını şişirdim. tüm isteklerimi yaptı. sonuna kadar güvenebileceğiniz bir arkadaşımız.