otel odası mı? fazlasıyla klasik değil mi?
hangi şehirde oturduğunuz bilmiyorum havalar güzelse ve imkanınız varsa, bir araç ve çadır ile seyehate çıkın derim, 3-5 gün kamp kurun, başbaşa kalın, güzel vakit geçirin.
yıldızların görünebildiği bir yerde hayatınızı değiştirecek olan soruyu sorabilirsiniz.
ben olsam öyle yapardım, veya örnekleri çoğaltabiliriz;
akan bir trafik. kırmızı ışık. ve yolun ortasında ikiniz.
ya aslında işin aslı şu,
klasik şeylerden hoşlanmıyorsunuz diye abartıya kaçıp "amuda kalkıp ağzınızla kuş tutaraktan iltifatlar silsilesi yağdırıp evlenme teklifi etmeye" gerek yok. .
sadece saçma sapan pankartlar hazırlatmayın. sokakta herkesin içinde diz çökmeyin. biraz kendiniz olun, samimi olun.
sessiz ortam ve yalnızlık sürekli iyidir.
şimdiden mutluluklar dilerim.
Siz tam olarak benim kafamdasınız. Başkalarını 3. kişileri bu işe sokmak istemiyorum. Konu utanmak çekinmek de değil ama kimse görmesin istiyorum.
3-5 gün vakti olan insanlar değiliz hocam. Otel odası 2. plan benim için zaten. ilk etapta büyükada'da beraber sürekli gittiğimiz bir tepe var. orasını düşünüyorum
Kendiniz bir resimli masal yazın.Siz ve o ve çocukların içerisinde olacağı. Sonra masalı ciltletip normal bir kitapmış gibi ona verin. Sonrasında ya kitabın son kısımında yüzük uzatan bir sayfa koyun(origami) ya da bu masalın gerçekleşmesi şimdi vereceğin karara bağlı deyip teklifinizi yapın
Doğum gününde 50 sayfalık karikatür tarzı bi kitap çizip yazıp hediye etrmiştim
Klasik ve klişe olmayan bir evlilik teklifi yapmak mı istiyorsunuz? Direk benimle evlenir misin diye sorun. O kadar farklı yöntemler kullanılır oldu ki, kimsenin yapmadığı, klişe olmayan bir o kaldı
aslında bana kalsa öyle yaparım ama maalesef kadınlar bizim kadar analog değil
Hayatında inşallah bu teklifi 1 defa alacak ve özel olsun biraz istiyorum. Ama bi o kadar da klişeden uzak. Dediğiniz gibi kesinlikle imkansız gibi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:49:57 -->-> Daha önceki mesaj 00:49:16 --
mesela bir tuzluğun içine alyans, tuz ve pul biber koyulur. sonra sevdiceğe uzatılır, neye uğradığını şaşıran sevdiceğe tuzluğun açılması söylenir ve arkasından teklif gelir: hayatımın tuzu biberi olur musun?
yada
cama çık diye mesaj atarsin sevgiline mesajın ardından camdan dışarı baktığında ve tam o an 20 kadar rengarenk balon yukselır gozlerınızın onunden. ucunda da tek bı cumle yazar "evlenır mısın benimle"
uludağ sözlük

) okudum bunları ama bana orjinal lazım teşekkür ederim.