buna gocunanlara gülüyroum sadece kızmıyorum. neyin ispatı peşindesiniz yaptığım yararlı bir paylaşım buradaki bir arkadaşın işine yarıyor ve ben bunu burdan yönlendiriyorum arkadaş bişey demiyor ama ücüncü kişiler bişey dyor senin gibi bir kac tane daha var. valla kaale bile almıyorum.

insan yazdığı yazının okunmasını istemez mi bundan daha doğal ne var. yani bunu hakaret gib yazmışında sanki para calıyorum , sanki birinin hakkına giriyorum gibi. asıl senin yazdığın nekadar garip duruyor sen kendin bi oku çekememezlik gibi algılanabilir mesela

Rabbime şükür üc ayrı şirkette danışmanlık yapıyorum buradan yazılan yazılar bana bir gram maddi gelir getirmiyor aksine senin gibiler yüzünden soğutuyor, bilgi paylaşma hevesini kaçırıyor ve zamanımı alıyor buna rağmen yazıyorum. gerisini sen düşün

Son olarak sitemin hitleri gayet iyidir TÜRKİYE ALEXA SIRALAMNASINDA 2 bin küsür dür. Buradan gelen hitlerle de olmadı bu. Dediğim gibi her yazı sahibi yazılarının okunmasından mutlu olur. Bu kadar .. başkada bir şey yok

Ya senin başka bişey var mı ?

MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam acayip bir şekilde burdan siteye hit yönlendirme çabasındasınız siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama dışardan hoş görünmüyor en azından bana öyle geliyor . kesinlikle alınmayın ve kızmayın. sadece arkadaşça bir mesaj.