Arkadaşlar normalde ingilizce makale yazıyorum ve çeviri yapıyorum ama web geçmişim de olduğundan ve dün bir arkadaşla benzer bir iş hakkında konuştuğumuzdan bunu yazmak istedim...Düzenli çalışabilceğim kaliteli sitesi olan arkadaşlarla çalışmak istiyorum.Eğer hedefi olan bir site değilse zaten çalışmamız mümkün olamaz..Ne ben memnun kalabilirim ne siz..

Kendimden biraz bahsetmek istiyorum...Aşağıdakiler harici sorular için lütfen pm atın...

-İngilizce konusunda Türkiye'nin ilk 5 lisesinden birinden mezun oldum.İzmir'in en iyi İngilizce eğitim veren üniversitesinden mezun oldum.
-Toefl sınavını 16 yaşında geçtim.Amerikalıların girdiği Yüksek Lisans sınavı GMAT'de Amerika'nın yüzde 20'sine girdim.Sınava Amerikalılar giriyo
-Son bikaç senedir web işine ara verdiğim için R10'a girmesem de,6 sene önceden beri aktifim.Daha önce e-ticaret sitesi,20k lık forum sitesi işlettim.Yabancılara makale yazdım ve yabancı fubol sitesi kurdum
-Web yıllardır hobim ve yabancı arkadaşlar edindim,özellikle Hintliler.Bu yüzden İngilizce iş konusunda deneyimliyim.
-Hala aktif İngilizce Makale yazıyorum ve çeviri işi yapıyorum...

İngilizce Siteniz varsa aktif olan,sitelerinize kaliteli makaleler yazmak,yorum yapmak ve sitenin genel işleyişinden sorumlu olmak gibi,genel bilgileri paylaşmak ve seo vs. gibi sitenin gelişimine katkıda bulunmak gibi konularda,hedefi olan sitelerin sahibi olan arkadaşlarla çalışmak istiyorum.Bu şekilde çalıştığım bir arkadaş var.En fazla 2 tane daha bu tip kişiyle çalışmak istiyorum.Zamanım az çünkü başka işlerim de var.

Kısacası arkadaşlar,gerçek anlamda hedefi olmayan ve ciddi bütçesi olmayan arkadaşlar lütfen yazmasın.Hedefi olan arkadaşlarla çalışmak isterim....

Foruma dönmem sadece bir hafta olsa bile...REFERANSLARIM:

Turkuaz06

İş teslimini 3 saatte yapan bu arkadasa hızlndan dolayı teşekkür ediyorum, özgün ve orjinal makaleleri ile işimizi fazlasıyla gördü,imla kurallarına dikkat etmesi de gayet iyi çalışıyor olmasını gösteriyor, teşekkürler

MarvelMaster

Arkadaşa çeviri yaptırdım gerçekten güzel bir çeviri yapmış başarılı ve hızlı teslimat.Teşekkürler

velican

Ingilizce makale yazdırdım güvenilir bir biri hizli ve grammer e dikkat ederek bana ulastırdı.

real48

konusunda başarılı bir arkadaş tavsiye ederim. çeviri konusunda artık ilk kapısını çalacağım arkadaş.

Çalıştığım bir haftada 2 arkadaşla daha çalıştık ama daha yorum atamadılar..Bu rakamlar sanırım 1 hafta için fena değilBekliyorum arkadaşlar hedefi olanları...