kozmopolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten burada konuşanların derdi de senin gibi pr olayını büyük birşeymiş ve önemliymiş gibi gösterip işi bilmeyen kişilere backlink ve tanıtım yazısı satarak yüksek paraları cebine koyuyor. merak etme bende acemi değilim yılların bikimi var bende şimdi sana site adreslerimi vererek burada birşey kanıtlmak zorunda değilim sen zaten başarılı iş yapıyorsan her zaman her yerde paranı kazanırsın, pr senin gibi link ve t.yazısı satanların işine geliyor alan kişilere hiçbir faydası yok, bende elbette backlink ve t.yazısı alıyorum ama ben her zaman güncellik ve hitine bakıyorum ve % 90 fayda sağlıyorum, ama prli sitelerden (fake olanları kast ediyorum) zerre kadar faydası yok. (senin gibi satış yapanlar hariç) neyse bunlar benim görüşüm sende görüşünü belirtmişsin,takdir bu işlerle uğraşanların, konuyu uzatmak istemiyorum tartışma da yaratmak istemiyorum, sana ve diğer arkadaşlara helal kazançlar diliyorum.
Şimdi öncellikle burası kendini egonu tatmin etme yeri değil. Yok sitelerimi vererek kanıtlamak felen bunlar insan nefsine hoş ve güzel şeyler gördüğümüz kadarı ilede burada üzülerek görüyorumki nefsine yenik düşüp bir gaflete kapılmısın. Tavsiyem öncellikle böyle şeylere kapılmaman hemen ego yarışına giremem.
Sonrasında sen daha benim yazdıklarımı doğru düzgü hem okuyamamısın hemde anlayamamışsın.
bak üste ne yazmıştım kopya yapıyorum hem okuman hem de anlaman açısından
----------------
Sitem google kelimesinde ilk sayfada . Kelimem bana çok iyi ve çok güzel de hit getiriyor. kelimemde ilk sıralara gelebilmek için ise ilk olarak içerik anlamında sonrasında pr değeri yüksek kaliteli sitelerden link alımı yaparak bu başarıyı sağlıyorum.
---------
Dikkatini çektiyse eğer içerik konusuna öncellik vermişim.

Neyse mesele burada birbirimizi sınamak veya birbirimize hava atmak değil en azından benim açımdan ben böyle düşünüyorum. Seni tabi bilmem istediğini düşünmekte serbestsin.

Bak bir alıntı daha sana senin yazdığın post.

--------
. pr sizin cebinize para mı koyuyor
------
Ben sana bunun açıklamasını yapmışım fakat sen o anki öfke ve gafletin ile yazmısında yazmısın olayları dagıtmısın.
Açıklamasında ise evet cebime para kazandırdığı gibi karşımdaki insana da ciddi anlamda ve manada fayda verdiğini söylemişim fakat sen bunu anlamamısın.

Bir alıntı daha

-----
pr olayını büyük birşeymiş ve önemliymiş gibi gösterip işi bilmeyen kişilere backlink ve tanıtım yazısı satarak yüksek paraları cebine koyuyor
------
Kimseye benim zorla bir şey sattığım yok .Kimse zorla gel al da demiyorum.
Zaten alanlarda mumtelası olarak belli periyotlar ile link sürelerini uzatıyorlar oda ayrı mesele ( : .

Bir alıntı daha

-------
bende acemi değilim yılların bikimi
---------
Kusura bakma ama ben size ne zaman acemisiniz dedim ??.
Lütfen bakın rica ediyorum yazdığım mesajı bir iki defa daha sakin ve sesiz bir ortamda okuyup anlamaya çalışın.

Har biden ruh halinizi anlamak çok zor.
Bu arada hiçde tarıştığımızı düşünmüyorum. Sadece sen gelip fikirini beyan ettin bende fikrinin yanlış olduğunu söyledim durum bundan ibaret.

Çok şükür bugüne kadar anlımda ak kime ne link çıkışı yaptıysam eğer malum sitemden mutlaka ama mutlaka fazlası ile faydasını görmüştür..
Unutmayın kaliteli her yerde kendini fazlası ile belli eder.
ALLAH rahatlık versin.