GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah aşkına hangi cümleyi okuyupta böyle bir yorum yaptın çok merak ettim

codecanyon dan oyun alıyorsun 12$ türk arkadaşa gidip düzenlermisin türkçeleştirirmisin diyorsun 100 lira diyor

Son olarak yapılacak oyun çok yapan yok ülkede
Bu sözlerine ithafen öyle dedim her zamanda arkasındayım dediklerimin.

Bana 1 tane neden söyle elin cavuruyla aranızdaki farkın ? Şirket işine karışmıyorum freelancer çalışan arkadaşlara bu yorumum. Ben gidip ingiliz adama 300 liraya oyun yaptırırken senin benden 3000 istemenin farkını bir açıkla.
• Yapılan oyundan sonra 7/24 teknik ve TÜRKÇE destek. (sen o 12$ lık oyunu aldıktan sonra adama ulaşamazsın bile)
• Oyun yapılırken kişiye özel ayrıntılar. (Müşterilerim şurası şöyle olsun burası böyle olsun diyebiliyor ama SENİN gibiler gidipte codecanyondaki satılan adama şunu şöyle yapta sat de bakayım cevap bile verecek mi ? seni bi tarafına bile takmaz 12$ a oyun aldığın adam)
• Türkçe algoritmalar (satın alan kişinin anlayabileceği kendi de düzenleyip birşeyler katabileceği türkçe algoritmalar)
• Türkçe ve detaylı değişkenler (satın alan kişinin düzenleme yapabilmesi için TÜRKÇE değişkenler. Senin alacağın 12$ lık kıytırık oyundakiler genelde
gsx_1=true; gibi bir değişkenken benim yaptığımdan en basit örneği
oyun_sesler_acik=true; gibi bir değişken oluyor. Bu değişkenleri sonradan düzenlemek için alan kişiler kimseye para vermiyor kendileri düzenliyor)
• ve en önemliside Senin aldığın o kıytırık 12$ lık oyundan milyonlarca etrafta olucak, oysa bizim kodladıklarımız müşteriye özel (yani anlıyacağın dilde söyliyeyim: Bir şeyi kopyalayıp herkese satmıyoruz oturup sistemi 0 dan yazıyoruz müşteri için Buda bizim kalitemizi ortaya koyuyor. Ve tabi seninkinide...)

Anlıyacağın seninle sidik yarışına girersek çok geride kalırsın ve bu yazdıklarım sadece belirli başlı şeyler daha da yazmak isterdim ama vaktimi harcıyamam sırf alıntı yaptığın için cevaplamak istedim.

+ Çok merak ettim yaptığın oyunları gösterirmisin gerçekten çok merak ettim ne tür oyunlar yaptında şuan benim yorumlarımdan sonra bu işten soğudun Siz anca bu tür yorumlarla kendinizi kandırır kendinizi bi sınıfa sokarsınız
Bizim sınıfımız belli bence sen kendine bir sınıf arasan iyi edersin böyle ortada dolanana ne derler bilirsin.