Hocam uyelik sistemi olacaksa uyeler arasi mesajlasmada gold uyelik sistemi olabilir bu sekilde hem kazanc saglanabilir hemde alakasiz ozel mesaj trafiginin onune gecilmis olur gold uyelik sistemi olursa ilk suraya bana yazabilirsiniz alim icin.
Öneriniz için teşekkürler, anladığım kadarıyla üyeler arası mesajlaşma yapabilmek için gold üyelik alınması gerektiğini ve bu şekilde kazanç sağlanabileceğini söylemişsiniz. Doğruysa bu şekilde notumu alıyorum bi kenara
Youtube gibi popüler video sitelerinden bir url girildiğinde otomatik embed haline getirip izlenebilme.
Sosyal paylaşım butonları (itirafları ayı ayrı)
İnternette ilk defa birşey yazacak kişilerin anlayabileceği zoranmayacağı sadelikte kolaylıkta site kullanımı
şuana aklıma gelenler bunlar aklıma gelikçe eklerim.
Anasayfada listelenen itiraflara sosyal paylaşım sitelerinin butonlarını koymayı düşünmüyorum, sayfanın yüklenme süresini uzatıyor. Fakat basit bir cache sistemi yazılırsa sanırım problem olmayacaktır. Gelen istekler doğrultusunda bu önerinizi değerlendireceğim.
Eğlence köşesi bölümüne sadece yöneticiler içerik ekleyebilecekler. Kullanıcıların zaten video eklemeyle uğraşacaklarını düşünmüyorum. Fakat yönetici tarafından eklenen komik, ilginç videoları izlemek için bu bölüm mutlaka kullanılacaktır.
Son öneriniz için ise tasarımı zaten bu doğrultuda yapıyorum.

Hızlı, kullanışlı ve temiz, önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Konuyu okuyan arkadaşlardan olumlu/olumsuz eleştiriler bekliyorum, böylece daha sağlıklı bir gelişim süreci geçireceğiz.