Script önsiparişe sunulmuştur. Önsiparişe özel fırsatlardan yararlanmak isteyenler BU KONU üzerinden gerekli bilgilere ulaşabilirler.
Merhaba arkadaşlar, tasarımına devam etmekte olduğum itiraf scriptinin hem
gelişimine katılım sağlamanız hem de
piyasanın nabzını yoklamak amacı ile böyle bir konu açmak istedim.
Scriptte olacak
başlıca özellikleri sunum görselinde belirttim fakat
olmasını istediğiniz özellikleri konu altından belirtirseniz tasarıma istekleriniz doğrultusunda devam edeceğim. Kısacası script sizin istekleriniz doğrultusunda şekillenecek,
yeterli ilginin olduğunu görürsem
html/css dökümünü yapıp
kodlamaya geçeceğim.
Fikirleriniz benim için önemli, lütfen belirtmekten çekinmeyin.

[15.05.2014 Son Gelişmeler]
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bilgi veremedim. Bu süreç içerisinde tasarımın css/html dökümü tamamlandı ve yazılım kısmına başlandı, hatta yazılım da büyük oranda bitti.
Kodlaması biten kısımlar şu şekilde; * Üyelik sistemi,
* İtiraf gönderme,
* İtiraf alkışlama,
* Kategori sistemi,
* Lazyload,
* İtiraf filtreleme,
* Ve bunların yönetilebilir olması için admin panelindeki ilgili kısımlar... Kodlaması devam etmekte olan yerler; * Etkinlik takvimi,
* Eğlence köşesi (video sayfası),
* Mail bülteni,
* Yönetilebilir reklam alanları
* Ve bunların admin paneline entegresi...
Ayrıca
css/html kısmında iyileştirmeler, js eklemeleri vs. üzerinde düzenlemeler yapılıyor. Muhtemelen
bugün veya yarın scripti
2 haftalık ön siparişe sunacağım. 2 hafta sonunda önsipariş verenlerin dağıtımları ve kurulumları tamamlanacak. Aynı zamanda normal satış işlemleri başlatılacak.
Script ilk olarak temel birkaç özellikle çıkacak. Sonrasında, eksiklikler ve tavsiyeleriniz doğrultusunda ek güncellemeler çıkacak ve bu ek güncellemelere herhangi bir bedel ödemeden sahip olabileceksiniz.
Tamamlandığı kadarıyla admin panelden bir görüntü ekliyorum;