Zaten Ben İşi Bilsem Sen Ve Senin Gibileri Burda Konuşturmam Yaptığım İşle Millet Beni Konuşur Takdir Eder Ben İşi Bilip İş Yapmayanlar İçin Konuşuyorum Ha Dersenki Ben İşi Biliyorum O Zaman Burda Bu Kadar Yazıp Çizeceğine İş Yapta Sustur Ben Ve Benim Gibileri.
Not: Ayrıca Herkez Fikrini Söylemekte Özgürdür Özgür Bir Ülkede Yaşıyoruz Buna Ne Sen Nede Bir Başkası Karışamaz Daha Fazla Konuşursan Kalbini Kırmakla Kalmam Bunuda Bilesin..
İşi bilmiyorsan, yapamıyorsan millete akıl dağıtma. Yürü git bildiğin işi yap. Milletin yaptığı işe fiyat biçme. İşi bilen adam fiyat biçer. Bilmediğin iş için neyin fiyatını biçiyorsun, kimsin sen? Harcamadığın emeğin, akıtmadığın terin fiyatını sen hadsizlikle belirliyorsun? Ağır ol, molla desinler.
Not: Özgürlük diye bir halt yoktur. Yaşadığın ülke de özgür değildir. Adını özgürlük koyup da insanlara karışamazsın bir de üstüne "not not" diye insanları tehdit edemezsin. Bildiğin bir nane yok, otur oturduğun yerde adam sansınlar. Her şeye maydonoz olma. Fikrin olmasın, bilgin olsun. Bilgin yoksa, gelip de gebeşten o 3 kuruş bu 5 kuruş olsun diye uzman edası ile cacık yapma. Haydi daha fazla konuşma, gözüm görmesin al voltanı. Öyle kırarım, dökerim demekle kırılmaz. Kıracak adam da mır mır düşmez. Kısa kes Aydın havası olsun, herkes yolunu bulsun.