kardeşim senin kafanmı güzel yoksa başka birşeymi netsis kullanıyorsun veya eta kullanıyorsun veya akınsoft ne farkediyor senin kullandığın o programlar manuel opencartan veri çekmiyor burdaki programın amacı ise manuel diğer programlara giriş yapmadan direk ürünlerin faturasını çıkarmak derdin ne anlamıyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12:53 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:26 --
kardeşim senin kafanmı güzel yoksa başka birşeymi netsis kullanıyorsun veya eta kullanıyorsun veya akınsoft ne farkediyor senin kullandığın o programlar manuel opencartan veri çekmiyor burdaki programın amacı ise manuel değil g direk ürünlerin faturasını çıkarmak derdin ne anlamıyorum sen net-sis kullandığında müşterilerin bilgilerini girmiyorsun yani...varmı öyle bir dünya allahım yarabi emeğe sağlık diceğine iki gündür saçmaşlamadığın yer kalmadı önce fatura kullanmıyorlar de sonra nokta vuruşu de sonrada ben net-sis kullanyorum de kardeşim allah aşkına uzaklaş burdan ne saçmalıyorsun yeter bu kadarıda fazla ama adam eleştiri yapsa anlıcamm eleştirmiyorda saçma saçma yazıyor eğer şurası eksik burası eksik dsee bizde ona göre çözüm üretir adam haklı deriz adam kalkmış program gereksiz gereksiz diye yazı yazıyor insanalrın ekmeğiylen oynama bence gereksiz olan kişi sensin lüten bu konuyada bir daha yorum yapma saçma sorularına cevap vermekten bıktım opencartan veya e-ticaret sistemlerinden anladığını da sanmıyorum anlamış olsaydın bu kadar gereksizce yazmazdın ve ne kadar ihtiyaç bir program oldğunu anlardın
öncelikli olarak belirttim yanlış yazdıgımı( fatura kullanmıyor yazarken . PANELDEKİ FATURA MODULUNU YALNIZCA SIPARIS BILDIRMEK AMACIYLA KULLANIYORUZ!!!!!)..ek olarak kardeşlik bir durum yok. ben size BENCE gereksiz oldugunu belırtım . yıne de hayırlı satıslar dedım degıl mı ? burada baltalama vs bır durum söz konusudu değil.yarabbi fılan allah dın ıman karıstırmayın su tıcaret konularına herşeyin yeri farklı. ben kötü amaçlı birşey belirtmedim kendi düşüncelerimi belirttim .eleştiriye açık değilseniz ticarette yapamazsınız .ne bir hakaret ettim ne de başka birşey dedim .karsı tepkiniz çok yersiz.
neyse tekrar bol satışlar bol kazançlar ............