Rahatlıkla gülebilirsin
1- Cevab yanlış mı ?
2- Yönlendirdiğim yerdeki içerik yanlış mı ?
Yanlış değilse seninki biraz üçüncü kşi durumu oluyor. İnsanları başkalarının sitelerine yönlendirisek doğru kendi sitemize yönlendirirsek yanlıştır sanıyorum senin mantığınla. Yazıyı yazılsın diye yazıyoruz sen niye yazıyorsun bilmiyorum. Cevap doğru olduktan sonra gerisi fark eder mi ?
Yazı için teşekkürler..
Sizin adını verdiğiniz Google penguen 3.0 konusunda pek bilgi bulamadım.. nedir bu versiyon farkı ? diğerlerinden farkı nedir? neleri etkileyecek, algoritma öncesi yapılması gereken olarak yazdıklarınız zaten çoğu bilinen şeyler..
Benim merak ettiğim Penguen 3.0 ne yapacak? hacklink kasanlarımı yok edecek? yada sitelerinden link satanlarımı yok edecek..link çöplüğüne dönüşmüş sitelerden çıkan makale içi linklerimi yok edecek? mevcut kaliteli bir siteye anti-seo yapılıyorsa webmaster tools ile sitede bununla alakalı daha kolay reddetme imkanımı sunacak bize? penguen 3.0 ile beraber webmaster tools da ne tür değişiklikler olacak? fltreye giren bir siteyi daha rahat analiz edebilecekmiyiz? Bununla alakalı bilgi bulabilirseniz çok memnun olurum..