Pitekantropus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mighty Adsense'den ben hiç verim alamadım. Ne zaman Quick Adsense kullanmaya başladım ve yazı ortasına Adsense koymaya başladım, o zaman gelirler 3 katına çıktı. Şahsi tecrübemdir, daha iyi yorum yapacaklar çıkacaktır.
moshi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de kısa süre önce Adsense başvurusu gerçekleştirmiştim bir sitem için. 2 adet sitem var. Günlük ortalama toplam hitleri 40-50. Bazı günler 0 tıklama alıyorum, bazen 1-2.

Bu hitlere 0 almak normal. Birçok kişi de alıyordur. Fakat kendi görüşüm reklam yerleşimleri iyi değil. Tüm reklamlar tepede birikmiş. Mesela Popüler yazılar ya da anket kısmının olduğu yerde reklam olsa bence daha verimli olur. İnsanlar en başta reklamlara bakmıyor. Benim bugüne kadar gözlemlediğim bu. Yazıyı biraz okuduktan sonra sağa sola, işine yarayacak ve tıklayacakları birşeyler arıyorlar. Sağ sidebardaki reklamı biraz daha altlara koymanızı tavsiye ederim. Yazı sonunda 728*90 ya da daha düşük boyutlu banner olabilir.

Adsense'de uzman falan değilim. Fakat yıllardır okuyucu olarak gözlemlediğim bunlar. Bir de elbette şans faktörü var, kişinin ilgisini çekebilecek reklam çıkması. Bazı şeyler de tamamen elimizde değil.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim sizin ve MusLumcu hocanın önerisi ile sağ taraftaki reklamı pouler yazının altına aldım makale altına reklam ekleyecem ancak 1 sayfada 4 reklam sıkıntı olur diye korkuyorum bu konuda bilginiz varmıdır hocam?