zonbie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir durumda ilk benimle iletişim kurmanızı beklerdim sizden. Logo benzerlik gösteriyor doğru. Sunduğunuz logoyu ilk defa görüyorum asla bir alıntı yada esinlenme söz konusu değil bu konuda içim rahat çok şükür.Böyle şeyler olabiliyor. Ayrıca iki logo arasında karakteristik olarak farklar var. Aslında esinlenme olmadığını buradan anlamanızı beklerdim

Bu logoyu ilk hazırlarken çıkış noktam


bu idi. Üzerinde çalışarak o duruma getirdim. Son halide



Ne ima ediyosunuz kopyaladığımı filan mı? Yanlış kişeye saldırmaya çalışıyosunuz benden size mazeme çıkmaz. Başka kişilerle vakit geçirin. Akşama kadar bu bölümde kuru kuru yorumdan başka ne yapıyosunuz bilmiyorum?
Üzülmenize gerek yok, asla bir kopyalama yada esinlenme söz konusu değil.
BFOlmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz logodan memnunuz arkadaşlar. Tartışılcak bir durum yok teşekkürler.
İlk yarışma sahibine bildirdim cevap vermedi moderatöre de bildirdim oda ilgilenmedi bende konuya ekledim acaba benzerliği sadece ben mi farkediyorum bir baksınlar diyerek.Cevabında şaşırttı beni yani o zaman birçok logoya birkaç parça tasarım ekleyerek de kullanalım olur böyle şeyler diyelim geçelim.
Yarışma sahibinin tepki vermemesi de bir garip o logoyu marka tescili yaparsanız ve sorun çıkarsa ne yapacaksınız merak ediyorum.Herkes herkesin logosuna benzer logolar kullanabilir mi öyle mi düşünüyorsunuz?