mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir yazılımcı olarak sizin gibileri görünce kafamı duvarlara vurasım geliyor :@ bilmiyorsun bari konuşma !

12 $ diyorsunda o adam 12 $ a kaç tane satıyor bir bak hele ? sen gidip özel bir şey istediğin zaman tabiki fiyatı yüksek olacak ne sanıyorsunuz yazılımı kolay bir iş mi ?
Sen ilk önce benim yazdığımı oku sonra duvara mı vurcaksın başka bir yeremi beni ilgilendirmez. 12$ lık oyunu alıp türkçeleştirmeye 100tl istiyorlar diyorum. O kadar yazının başından sonundan kelimeleri alıp burada üste çıkmaya çalışma. Sen yazılımcısında hintli adam yazılımcı değil mi ? Hadi hintliler ucuza yapıyor ingiliz adamada gitsem en fazla 100 $ daha fazla ister. Ben bir oyunu 300 liraya yaptırırken gelip türk yazılımcı 3k isterse bende tepkimi gösteririm. Gelmiş birde bilmiyorsan konuşma diyor tripler giriyor. Gelip burada birde yok türkiye hayat şartlarıyla hintlilerinki bir falan demeyin evde oturan yazılımcısınız arkadaş ofisiniz yok bir gideriniz yok. Bu işi biliyorum diye geçinenlerin yarısıda öğrenci paraya ihtiyacı olan adam.