Bende 5 ay kullandım. İlk olarak yeni başlayan arkadaşlara allah kolay versin gerçekten çok zahmetli ve zor bir süreç sizi bekliyor.İlacı kullanmaya başladıkdan 1 2 hafta sonra kuruluk belli ediyor kendini akıl almaz şekilde. Dudaklarınız kurulukdan soyuluyor eğer nemlendirici kreminizi sürmezseniz kuruyan dudağınız öyle bir acı veriyor ki anlatmak imkansız bunu. Kreminizi günde 5 6 defa kuruyan yerlerinize sürmeniz gerekiyor ben gibi üşenirseniz acıyı çekmek zorunda kalırsınız.1 2 ayda geçmesini beklemeyin benim 5. ayın sonunda geçti 4 ay azalma oldu ama kısmen geçmedi.Her ay kontrolunuz oluyor doktorunuza gidip kan testi yaptıyorsunuz hastane falan o gün sizi baya yoruyor sizi. Ha aklıma gelmişken kurulakdan ansızın burun kanamasına oluyor beklemediğiniz heran olabilir.Ama sonuç olarak değdimi derdiniz öyle bir değdiki.O sivilceli yüzden geriye hiç birşey kalmıyor.Bu zahmeti 5 ay çekeceksiniz sonra ömür boyu rahatını sürceksiniz eğer ilaç tedavisi görmezseniz ve yüzünüzde ciddi şekilde sivilce varsa büyük ihtimal kalıcı olacaktır gitse bile ciddi izleri kalıp sizi rahatsız edecektir. Size tavsiyem bir an önce cildiye doktoruna giderek tedaviye başlamanız ve ilaçları düzenli atmanız. Kreminizi günde 5 6 defa sürün hatta yanınızdan eksik etmeyin.
Ek olarak :
Çevremden her 20 kişide 19'u bu ilacın yan etkisinden bahsetti ama hepside ordan durdan alma kulakdan dolma sözler aldırış etmeyin kesinlikle.Zaten tahlillerde çıkıyor bir problem varsa doktor yazmaz size her ay düzenli kontrol ediliyorsunuz.Bilmem böbreklere zarar veriyor , kısırlık , sinir hastası , depresyon bunları atıcaksınız bir tarafa çünkü çok duyacaksınız emin olun
Ek :
Başka yöntemler denemeyin.Sirkeyle yüzü yıkamak , limon sürmek , yogurt maskesi , maden suyuyla yüzü yıkamak, gül suyuyla yüzü yıkamak , hacı şakir sabunla maske yapmak , dove sabunla yüzü hergün yıkamak bilmem neler... Bunlar makale yazarlarının bloglara uydurdukları yöntemler hiç birini denemeyin ben denedim yararını görmedim boşa zaman kaybı hatta bırakın yararını zararını gördüm sivilcelerdeki iltihap çene ve yanak bölgesinden tüm yüzüme yayıldı.