gallisene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ofisteyken yapmıyordum. iş yeri burası kotamız limitimiz sayıyordum isteyene de. 10 yıldır oturduğumuz mahalle. 10 yılda 10 kişiden ricada bulunmamışımdır ki kimse birşey istemesin diye. yine de kapıya gelene git demeye henüz dilimi alıştıramadım.
bilgisayara tv bozan bi virüs yükleyeyim diyorum(varsa) gelen bir daha gelmesin o kadar da insanlığı kaybetmedik ki
Benimde zamanında buna benzer bir sıkıntım vardı.(Gerçi benden arıza,problem durumunda yardım istiyorlardı)Sizin durum daha kötüymüş.Eski oturduğum mahalleden taşınınca yeni mahallede bizimkileri tembihledim millete söyleyip bana iş çıkartmıyorlar artıkBir tek yakın tanıdıklara,akrabalara gidiyorum bir sıkıntı oldumu.

Dur demesini bilmezseniz siz kaybedersiniz hocam.Ev ortamı zaten disiplinli çalışma anlamında sıkıntılı bir ortam iken bir de bu tür gereksiz işler sebebiyle vaktinizin heba olması sizin açınıza hiç iyi bir durum değil.Hani yardım isteyen biri abi şu web projemde sıkıntı var diye işe yarar bir konuda yardım istememiş ki.