Bu forumda ilk defa böyle gereksiz bir konu için yazıyorum ama zor durumdayım yardım ve öneri bekliyorum.
Daha önce bir ofisim vardı işlerimi oradan yürütüyordum sorunum yoktu. şimdi ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz yeni bir eve geçti (ikamet ettiğim mahallede).
Yani komşuların tümünü tanıyorum. ofisi de buraya taşıdık. Ofis biraz aile şirketi yapısında olduğundan 3 pc var. Taşındığım günden beri komşuların istekleri bitmek bilmedi. Kimseyi de kıramıyorum. Ödev isteyenler oyun isteyenler...
En son yarım saat evvel geldi bitanesi bilmem kaç yaşında 2 kızı var. Film indir dedi animasyon vs.. Çocuklar evde izlesin diye.. dedim tamam indireyim sevaptır çoluk çocuk var. Üşenmemiş iş yerinde liste yapmış bunları istiyorum diye 3 sayfa (allahtan a4 kağıda yazmamış) 2 sayfası ya vizyona yeni girmiş ya da daha tr de vizyona girmemiş filmler.

hadi gel bu adama adil kullanım kotasını anlat.. korsanın ne olduğunu anlat...
birde sen bunları indir dedi çekti gitti.. benim işlerim var diyerek.
arkadaş ben sabah 5 e 6 ya kadar çalısıp 9 da 10 da uyanıp iş başı yapıyorum yoğunluktan. Hangi birinizle uğraşayım
hasılı aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar varmıdır. henüz bu sorunda yeniyim. böyle yeni başlayanlar için komşuluk ilişkileri tadında önerileri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. nasıl kurtulacağız bunlardan..