trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birde sanalpazar sonteklif gibi siteleride kullanabilirsiniz tabi nekadar uyar size ayrı mesele..
düşündümde hocam paypal bilgilerini girmeyen insan oraya uyelik almayı nasıl becersin
kaynur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam satisa bakmazki firma bence iyzico ya basvur benim hic satis olmayan siteme verdilerse sana hayli hayli verirler hocam ama modul destegi vermiyebilirler bence iyzigoya basvur 2.9 du sanirim komisyonu
iyzicoda oyun kategorisi için 3dsecure şart diyor. 3dsecurede yokmus kendilerinde
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana şöyle birşey önereyim olur mu olmaz mı bilmem,Madem normal E-Ticaret sitelerine veriyorlar,Senin yapacagın olay basit bir e-ticaret sitesi kurmak
Oyuncularını satış için Diger siteye yönlendirip, Oyun ürünlerinide e-ticaret sitesi üzerinden satabilirsin..
Bende Oyun işindeyim hiç ugraşmıyorum piyasada ödeme aracılıgı yapan siteler var,Onlar üzerinden satış yapıyorum %15 kesiyorlar.
hocam oda mantıklı.. düşünüyorum aslında banka üzerinden eticaret siteme bir pos alıp o eticaret sitesine bir api yapacagım o apiyide kendi sitemden kullanmayı dusunuyorum
Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun sitesini Payu degil bankaya onaylamıyordur. Payu tum siteleri bankaya onaylatiyor.
vergimi ödüyorum ama bizim sucumuz ne vergisini kacıranlara veriyorlar bana vermiyorlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:02:14 -->-> Daha önceki mesaj 12:01:29 --

Aktifirma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mobil ödeme kullan madem oyun sitesi
mobil ödeme zaten var ama 30 tl lik üründen %40 komisyon alıyor. oluyor 50 TL