Abartmıyorum ama gerçekten canım çok acıyor. Bir de, aynı yerde farklı dişlere farklı günlerde işlem yapılıyor. Aynı yere birkaç gün arayla tekrar iğne yapılması gerekiyor. İşte o acı anlatılmaz. Dr, diş etlerimin ve damağımın çok hassas olduğunu söyledi. Demese de ben hissediom onu ya neyse

Genel olarak bir duyarlılık var diyor ve işin ilginçi aradan 1 hafta geçtiği halde iğne yerleri iyileşmiyor. Acımaya devam ediyor.
Neyse ki son 1 dolgum kaldı. Doktoruma İnşallah seni 10 sene hiç görmem dedim. İnşallah bu dolgular ve kaplamalar beni epeyce idare eder

İğneyi gördükçe kalbim küt küt atıyor. Ne acı o ya , çok korkuyom son 1 iğne kaldı, aslında son değil bi de 20'lik diş çekimim var dahaaa
Bu tedavi gören dişleriniz ön ve üst dişleriniz sanırım alttaki dişleri uyuşturmak için komple çene uyuşuturulmak zorunda olduğu için bir diş yerine direk yanaktan yapıyorlar ağrı sızı vermeden bitiyor iş
Hiç üstteki dişlerime müdahale ettirmedim ama yapılması gereken dişlerim var gidemiyorum korkmuyorum ama nefret ediyorum
Uyuşturucu sprey sıkıyormu doktorunuz ?