Abartmıyorum ama gerçekten canım çok acıyor. Bir de, aynı yerde farklı dişlere farklı günlerde işlem yapılıyor. Aynı yere birkaç gün arayla tekrar iğne yapılması gerekiyor. İşte o acı anlatılmaz. Dr, diş etlerimin ve damağımın çok hassas olduğunu söyledi. Demese de ben hissediom onu ya neyse

Genel olarak bir duyarlılık var diyor ve işin ilginçi aradan 1 hafta geçtiği halde iğne yerleri iyileşmiyor. Acımaya devam ediyor.
Neyse ki son 1 dolgum kaldı. Doktoruma İnşallah seni 10 sene hiç görmem dedim. İnşallah bu dolgular ve kaplamalar beni epeyce idare eder

İğneyi gördükçe kalbim küt küt atıyor. Ne acı o ya , çok korkuyom son 1 iğne kaldı, aslında son değil bi de 20'lik diş çekimim var dahaaa
Canınız neden acıyor ilginç gerçi hangi dişlerinizi yaptırdığınız ve iğne yapılan yerde0 önemli ayrıca uyuşturucu sprey sıktırıyormusunuz ? mesela ben alt arka dişlerimi yaptırıyorum yanağımın içinden vuruyorlar ağrı sızı 0
Konuya gelince böyle öğürme refleksi olanların diş tedavisini genel aneztesi altında yapıyorlar bunun haricinde çözüm varmı bilmiyorum