silverboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yaşında bir çocuğa "kızım tecavüzcüler dışarıda, sana da tecavüz edebilirler, kaçırılırsan kendini tecavüzden böyle böyle koruyacaksın." diye nasıl anlatabileceğinizin ve öğretebileceğinizin mantıklı bir açıklaması vardır herhalde değil mi..
niye senin annen çocukken sana amcalar şeker verirse gitme demedi mi hiç ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:37:46 -->-> Daha önceki mesaj 19:32:35 --

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyemezsen o adam çocuğunu tutar elinden götürür sen de o zaman bir şey diyemezsin. İşte böyle düşündüğünüz için ilerleyemiyoruz. Gelişmekte olan ülke değil biz daha gelişmekte olmaya çalışan bir ülke bile değiliz.

Böyle gelmiş böyle gideriz. Aha bu kafayla devam...

Bu öğretim ve eğitim devlet desteğiyle olur. Kendi kendimize yapaydık içimizde kol gezen sapıkları kendimiz tespit ederdik önce. Her şey bir çekirdekten doğar. Önce ilk okuldan itibaren eğitileceğiz. Ve ayrıca benim bir çocuğum olsa kendi başına değil parka, karşı komşuya bile göndermem.

Her neyse senin mesajın her şeye karşı çıkan tipik vatandaş aklı. Bu akılla yola devam.

Bakanınız da sizin kafadan
çok biliyosanız yarın parklarda boş gezen erkek arayın burada oturamazsınız diyin.Adam ben arkadaşımla mesajlaşıyorum yada arkadaşımı bekliyorum derse ne diyeceksiniz.
ben eğitimle çözülemez diye bir şey demedim.tabiki eğitimle çözülür.gelişmekte olan yada olmayan bir ülkeyle de alakası yok git abd ye her 10 sn de birisine tecavüz ediyolar.
Sen çocuğunu kukumav kuşu gibi yetiştirebilirsin ona diyeceğim bir şey yok.
Her şeye karşı çıkan birisini arıyosan Buraya bakabilirsin.