Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım diş temizliği için dişçiye gideceğim diye. Bugün randevum vardı. yarım saatte bitmesi gereken temizlik, 5 dakikada bitti. Yine lanet ettiğim midem yüzünden. Her zaman bulanıyor, çok hassas mıdır nedir, gerçi araştırdım biraz çoğu kişide bu durum varmış ama gerçekten çok canımı sıktı artık bu durum. Sadece alt tarafların diş taşlarını temizletip geldim gerisi olduğu gibi duruyor 3 hafta sonraya süre verdi bir de.
Sorunum: Ağzımdaki pisliği mi çekmek için nedir bilmiyorum ağzıma sokulan hava veren borudan dolayı, onun ağzımda durmasından dolayı midem çok bulanıyor, bir de doktorun elindeki o latex eldivenin kokusu beni benden alıyor midemi allak bullak etti adeta. 2 kez oldu 3 kez oldu baktık mide refleks vermeye başladı sürekli öğürtü geliyor, bıraktı doktor da başka güne randevu verdi.
Bunun için tavsiye edeceğiniz, o durumu bir daha yaşamamak için mide bulantısını geçirmek için alabileceğim ilaç vb. ya da küçük hile önerileriniz var mı bu konuda?