Arkadaşlar merhaba, neredeyse 2001 yılından beri site işleriyle ilgileniyorum. Şöyle bir baktım da 13 sene olmuş. Ama elle tutulur hiç bir şey yok malesef.

Bir fotoğrafçılık sitem var. İşim dolayısıyla özgün içerikler ekliyorum, sitenin hiti de orta karar işte. Bir nevi stres atma ortamım, canım sıkıldıkça yazıyorum, çiziyorum. Ama emeğimin karşılığını asla alamıyorum. İnsanlar ne istiyor, hangi sitelerde dolaşıyor çok merak etmeye başladım. Kültür sanat sitelerim hiç mi hiç tutmadı. Fotoğrafçılık siteme arada mail geliyor, firmalardan aylık 400 TL (bazı zamanlar) civarında reklam yayınlıyorum o kadar o da denk geldikçe işte.. Adsense biriktiriyorum öyle çekiyorum harcamamak için onu da aya vursanız 30-50 lira falan eder, yani hiç bir şey..

Şehre özel ilan sitesi açtım, el ilanları bastırdım, tüm şehre dağıttım, emlakçıları tek tek dolaştım, galerilere uğradım...Basın çalışanı olduğum için ücretsiz şekilde gazetelere ilan verdim, yok yok gene tutmadı. Yani var bir uğursuzluk.. İşim dolayısıyla internette çok uzun zaman geçirebiliyorum.

Acaba yanlış yapılan nokta nerede, sektör ne olmalı, ne yapmalı bulamadım.. Değerli fikirlerinizi almak isterim